You are here

UDEAREALER - RABALDER PARKEN OG SØJLEPLADSEN

  • Udearealer2

    Fotograf: Kim Wendt

  • Udearealer3

  • Udearealer4

    Fotograf: Kim Wendt

  • Søjlepladsen

  • Søjlepladsen

Musicon har flere udearealer og byrum, som kan bruges til forskellige typer events.

Musicon er i konstant forandring, og aktuelle projekter påvirker hele tiden hvordan udearealerne kan bruges. Kontakt Andreas Høegh for at høre om aktuelle muligheder for at lave udendørsevents.

Rabalder Parken

Den prisvindende Rabalder Park på Musicon, kan bruges til forskellige typer arrangementer. Der er grill og bænke og mange muligheder for sjove aktiviteter. Hvis du ønsker at afholde et arrangement i Rabalder Parken, skal du have lov af Roskilde Kommune. Tilladelsen skal søges hos afdelingen for Veje og Grønne områder, og du kan finde kontaktoplysninger og mere info i Roskilde Kommunes Arrangørguide på roskilde.dk/oplagte-steder.

Søjlepladsen

Søjlepladsen på Musicon er omdannet til et unikt eventområde. Med en fleksibel indretning og tilhørende grejbank, er det muligt at udfolde alt fra små intime arrangementer til store udendørskoncerter. Søjlepladsen er desuden indrettet lys og vandkunst, som giver anderledes oplevelser for dig og dit publikum.

Grejbanken

Søjlepladsen har en grejbank består af en container, som du kan du kan bruge som bar, til billettering eller andet. Derudover indeholder den mobile møbler, som du vha. en elektrisk palleløfter kan indrette pladsen med. De mobile møbler er lavet af beton og stål, og har forskellige højder og bredder. Møblerne kan blandt andet bruges til at bygge scener, indrette stande eller til at skabe siddemuligheder, dér hvor det giver mening for dit event. Derudover er der en række elmateriel, som gør det muligt for dig, at trække strøm rundt på pladsen.

Søjlepladsen er et offentligt tilgængeligt byrum. Afvikling af arrangementer der er åbne og gratis for offentligheden, er derfor også gratis at afvikle. Ved afholdelse af arrangementer med en kommerciel interesse, skal der indgås en lejekontrakt. Ved lån af grejbanken, opkræves et gebyr på 500 kr. Nøgleudlevering koordineres med Musicon-sekretariatet, når du har fået tilladelse til dit arrangement af Roskilde Kommune.

Du kan booke Søjlepladsen og læse mere om anvendelsesmulighederne på Roskilde Kommunes Arrangørguide www.roskilde.dk/arrangørguide

Kontakt

Andreas Høegh
Rabalderstræde 1
4000 Roskilde
Afdeling Musicon
Administration Eksterne
Tlf 46 31 68 68
Hjemmeside http://musicon.dk

Senest opdateret

28.09.2018