You are here

UDDANNELSE

 • Uddannelse

  Fotograf: Kim Wendt

Ungdomsuddannelse, fordybelse i kunstneriske udtryk og dans for alle aldre.

Læs mere herunder

Aktører

 • Kunstskolen

  Kunstskolen er privatejet, men fungerer i praksis som det tredje ben i foreningen 'Kunst på Musicon's grundstruktur.
  Kunstskolen er platform for videndeling som er et væsentligt element i foreningens arbejde. Der vil blive arbejdet meget på, at kunstnernes kompetencer formidles ud i kunstmiljøet.

  Videndeling vil ske via arrangementer, kurser, workshops og ved deltagelse i projektarbejde med institutionelle organisationer samt private virksomheder.

  Skolen skal medvirke til udvikling af nye og eksperimenterende udtryk i samspil med de mange kunstarter der kommer til at fungere på Musicon.

  T  2176 9201
  M info@kunstpaamusicon.dk
   

 • Roskilde Festival Højskole

  Roskilde Festival Højskole kobler dannelse og aktivt medborgerskab med social  innovation og kulturproduktion ved at tage det bedste fra højskoletraditionen og kombinere det med Roskilde Festivals erfaringer indenfor frivillighed og kultur. Skolen hovedsigte er at medvirke til at skabe engagerede, aktive og ansvarlige medborgere til såvel foreningslivet som til arbejdslivet.

  www.rofh.dk

 • Roskilde Tekniske Skole

  Masser af erhvervsuddannelser for hoved og hænder!
  Vi har seks indgange til erhvervsuddannelserne samt htx og efteruddannelse. På Roskilde Tekniske Skole vil vi give dig en solid faglig uddannelse, sprængfyldt med viden, energi og oplevelser i et fedt studiemiljø. Samarbejde, respekt, engagement og fornyelse er nøgleord i vort værdigrundlag. Når du starter på skolen bliver disse nøgleord en del af din hverdag. Uddannelse i dag handler nemlig ikke blot om faglig viden, men også om at kunne begå sig blandt kolleger, kunder og som en del af samfundet.

  W www.rts.dk
  T 4630 0400
  M rts@rts.dk

 • Aaben Dans' dansehold

  Dans er dejligt! Ikke bare at se på, men også at udøve selv.
  Aaben Dans gentager succesen med tilbud om danseundervisning – nu til alle aldersgrupper. Undervisningen varetages af professionelle dansere og undervisere. Undervisningen foregår i ”Laboratoriet”, som også er den samme sal, som Aaben Dans selv har forestillinger og prøver i. Derfor er undervisningen lagt i moduler hen over året. Læs hele programmet og praktiske detaljer på hjemmesiden.

  W www.aabendans.dk
  T 3582 0610
  M mail@aabendans.dk

Senest opdateret

28.09.2018