You are here

STADEPLADSER

 • Kulturdage_stadplads

  Stadepladser på Musicon

 • Stadeplads_Hal12

  Stadepladser på Musicon

 • Stadeplads_Containerstriben

  Stadepladser på Musicon

 • Stadeplads_Søjlepladsen

  Stadepladser på Musicon

 • Stadeplads_Aabendans

  Stadepladser på Musicon

Musicon er en kreativ bydel i rivende udvikling og nu har du muligheden for at sælge dine produkter eller afprøve dit koncept i bydelen.

Musicon er en krativ og levende bydel med mange aktiviteter, lige fra festivaler, udstillinger, loppemarkeder, leg og sport. Området er i kraftig udvikling og der hersker en iværksætterånd i bydelen, som vi værner om, da vi gerne vil bevare den som en del af vores DNA. 

Her skabes synergi mellem brancher og nye muligheder, i det vores aktører bruger hinanden i dagligdagen. Det er både via netværk men også gennem samarbejde aktørerne imellem. Eksempelvis samarbejdes der omkring produktionen af diverse produkter, der kommer som råvarer fra hinandens kerneområder. 

Lej en stadeplads 

Har du lyst til at sælge dine produkter eller få afprøvet dit koncept i dette kreative miljø? Så har du mulighed for at leje en stadeplads på Musicon. Der er fem stadepladser at vælge imellem, og du kan under normale omstændigheder vælge frit hvilken plads der passer dig bedst. 

Læs om de forskellige stadepladser under "Oversigt over stadepladser" længere nede på siden. 

Oversigt over stadepladser

 • Rabalderstræde v/Laboratoriet

  En af hovedindgangene til Musicon er belligende i den nordlige del af Rabalderstræde. Denne indgang har reelt forbindelse med Musicon stien, som krydser Søndre Ringvej og går direkte ind i Rabalderstræde. Stadepladsen er belligende i starten af Rabalderstræde mellem Laboratoriet og CoLab2 butikken. 

 • CoLab2SHOP

  CoLab2SHOP har fleksible rammer til, at du kan prøve at drive butik med egne produkter uden at løbe en økonomisk risiko, og hvor det kan forenes med andet arbejde eller studie. Butikken drives i fællesskab af op til 10 andelslejere, der til sammen fylder butikken ud med hver sine kreative produkter og på skift står for butikkens bemanding. CoLab2shop er en midlertidig testplatfom frem til ultimo 2020 med henblik på, at koncepter fra butikken kan rykke videre i blivende butikslokaler. 

 • Rabalderstræde v/Containerstriben

  En levende handelsgade, der munder ud i Rabalderstræde. Containerstribens trædæk snor sig mellem containere, ombygget til detailbutikker og erhverv. Handelslivet består af en symbiose af detailbutikker og erhvervsvirksomheder, der er gode til at bruge hinanden, når der er behov for dette. Her er lige fra et bryggeri, kafferisteri, tatovør, garnbutik og café til virksomheder inden for håndværk, rådgivning mv.

  Stadepladsen er beliggende direkte ud til Rabalderstræde. 

 • Food Corner

  Når sulten sætter ind er Food Corner stedet, hvor der serveres retter i forskellige afskygninger inden for fastfood. Her kan der vælges mellem mad to go eller også kan man sidde og nyde området ved en af de borde/bænke, der er opstillet på pladsen. Food Corner er en dynamisk plads på hjørnet af Rabalderstræde og Basgangen, hvor udbuddet af fastfood ændrer sig, alt efter om det er dagligdag eller der er arrangementer på Musicon. 

  Her kan der vælges frit mellem de 3 stadepladser, der er belligende i den vestlige del af Food Corner. 

 • Rabalderstræde v/hal 12

  En af de store aktiviteter på Musicon er området for skatere. Her ligger skaterbanen i Hal 12 og på den anden side af Rabalderstræde ligger skaterbanen "Rabalderparken", som har vundet international anerkendelse for dens kreative udformning. Her er der mange unge og voksne, der får afløb gennem skateraktiviteterne. Det er lige fra tidlig formiddag til ud på de sene aftentimer. Stadepladsen ligger meget centralt mellem Hal 12 og rabalderparken. 

   

Kort over stadepladser m. Pris

Kort_Stadepladser

Kort over stadepladser m. Pris

Her får du et overblik over stadepladserne på Musicon. Inkluderet er også lejeperiode og pris. 

Stadepladser_kort.pdf

Senest opdateret

17.09.2020