You are here

KULTURFESTIVAL RABALDER

Musicon-bydelen fejrede 10-års Rabalder-jubilæum i 2019. Se videoen fra den årlige kulturfestival her, og glæd dig til en ny omgang Rabalder - forhåbentlig i august 2021.

Rabalder er navnet på den kulturfestival, der hvert år afholdes på Musicon den sidste lørdag i august. Musicons aktører viser bydelen frem for omverdenen og skaber en festlig dag for gæster i alle aldre.

Se filmen fra jubilæumsfesten i 2019 nedenfor, og få del i de mange oplevelser, der ventede de besøgende overalt i bydelen på den solrige sensommerdag. Eller nyd billederne i galleriet øverst.

 

Du kan også se alle de aktiviteter, som foreninger, kulturinstitutioner, erhvervsdrivende og andre aktører på Musicon diskede op med til jubilæumsudgaven af Rabalder, i programmet nedenfor.

Vi håber på mere Rabalder i sensommeren 2021

I 2020 blev Rabalder aflyst på grund af de restriktioner, der var på det tidspunkt for at hindre smitte af coronavirus. I stedet blev der afholdt en række mindre, selvstændige arrangementer fordelt over to dage i begyndelsen af september.

Musicons aktører følger udviklingen og håber at kunne gennemføre en ny, samlet endagsfestival i 2021. Så snart corona løsner sit greb i Danmark, går plnalægningen i gang, så Musicon igen kan summe af musik, kunst, mad, gadeidræt, åbne værksteder, dans og meget mere sidste lørdag i august.

Følg også Rabalder på Facebook

 

Publikationer

PROGRAM FOR RABALDER19

Her kan du se alle de aktiviteter, der var på programmet for kulturfestival Rabalder 31. august 2019.

Rabalder-program

Senest opdateret

09.11.2020