You are here

Podcast om byudvikling

  • Radiovært Anders Bøtter interviewer sekretariatsleder Andreas Høegh og byudvikling under Rabalder-festival 2018

    Radiovært Anders Bøtter interviewer Andreas Høegh om byudvikling i et mobilt studie under Rabalder'18. Foto: Thomas Rungstrøm

Tag hovedtelefonerne på, og bliv klogere på, hvordan musik fungerer som en driver for udviklingen af Musicon og Roskilde Kommune. Her er link til tre inspirerende podcasts.

Hvordan hænger innovation, musik og kreativitet sammen i udviklingen af en ny bydel? Det kan du blive klogere på i en podcastserie, som blev til under kulturfestival Rabalder i 2018.

Her bliver du guidet gennem udviklingen af området, som i mange år husede en grusgrav og nedlagt betonfabrik, indtil Roskilde Kommune købte Unicon-grunden i 2003 og begyndte forvandlingen til den kreative bydel Musicon.

Serien består af disse tre episoder:

Hackathon som genvej til udvikling

De tre podcasts blev optaget under et såkaldt hackathon - et komprimeret innovationsforløb - der blev afholdt som en del af Rabalder.

Derfor fik podcastserien navnet "Hackatalk". DR-radioværten Anders Bøtter stod for interview og produktion fra sit mobile studie, Tiny Studio, som blev rullet op under det store udhæng på Ragnarock - museet for pop, rock og ungdomskultur.

Hackathonformatet er en af de metoder, der hvert år tages i brug for at skabe nye løsninger på en række udfordringer.

Læs mere om Musicons hackathons her.

Senest opdateret

29.09.2020