You are here

Parkering på Musicon

Her kan du se, hvor du må parkere på Musicon. Vi opfordrer dog til at tage tog, bus eller cykel, når du skal besøge bydelen. Prøv også Musiconstien fra stationen, og bliv en oplevelse rigere.

Vælger du at tage bilen til Musicon, kan du finde parkeringsområderne på denne oversigt over parkeringszonerne i Musicon-bydelen.

Der er et begrænset antal parkeringspladser til hele bydelen. Vi opfordrer derfor besøgende til at tage offentlig transport til Musicon. Bydelen ligger kun én kilometer fra Roskilde Station, som der er forbindelse til via en oplevelsessti, Musiconstien, med blandt andet pumptrackbane, boldbur og interaktivt lys.

Musicon er mest for de bløde og "grønne" trafikanter. Hovedgaden, Rabalderstræde, et derfor udformet som ’shared space’ - en gågade, hvor der også må køre biler og anden trafik. Her skal både bilister, gående, cyklende og skatende tage hensyn til hinanden, så det bliver en gade med mange anvendelsesmuligheder og plads til alle.

Find parkeringspladserne

Har du brug for et oversigtskort, hvor du kan finde Rabalderparken, Ragnarock, eventhallerne, Aaben Dans, Containerstriben, Kunstsmedjen, øvelokaler, beboelser og andre steder på Musicon, kan du klikke på kortet nedenfor. Så åbner det i pdf-format, som er velegnet til at printe.

Biler skal som udgangspunkt parkeres i udkanten af bydelen. De mest oplagte steder at finde plads til din bil er de to store p-pladser Musicon Nord (via Havsteensvej) og Musicon Syd (via Pulsen). Derudover findes der parkeringsarealer ved Lydmuren, Bagtæppet og Basgangen.

Handicapbiler og store busser

Handicapparkering finder du flere steder, blandt andet mellem Hal 7 og Containerstriben. Der er adgang via Rabalderstræde og Penselstrøget, hvor der også er et par handicappladser ved hjørnet.

Alle busser henvises til parkeringspladsen Musicon Syd ved Hal 11 og skal derfor køre ind ad Pulsen fra Maglegårsvej.

 

Senest opdateret

01.04.2019