You are here

PARKERING PÅ MUSICON

Musicon er skabt til langsom færdsel. Derfor skal du parkere din bil i udkanten af bydelen, hvis du har planer om at opholde dig i længere tid i bydelen.

Når du besøger Musicon, får du den bedste oplevelse ved at bevæge dig rundt til fods. Så vi anbefaler, at du parkerer på de store parkeringspladser Musicon Nord (Havsteensvej 10) og Musicon Syd (Pulsen 15) i udkanten af bydelen. Her kan bilen holde ubegrænset. Se kortet over parkeringspladserne her.

Har du brug for kortvarigt at få bilen med ind i bydelen, så vær opmærksom på, at store dele af området er gågadezone. Hold farten nede, og vis ekstra hensyn til fodgængere og cyklister.

Husk også, at der er gode forbindelser fra resten af Roskilde med busruten 202A og via Musiconstien fra Roskilde Station.

Særligt for busser og lastbiler

Turistbusser kan kun parkere på p-pladsen Pulsen 15. Afsætning af gæster kan også med fordel ske her, hvorfra der er let adgang til fods til resten af bydelen.

Kørsel med store køretøjer skal primært foregå ad ensrettet rute via Maglegårdsvej -> Pulsen -> Basgangen -> Bagtæppet -> Lydmuren -> Bifaldet -> Havsteensvej.

Kørsel til adresser på Rabalderstræde og Penselstrøget er undtaget herfra og henvises til sekundær rute, der er dobbeltrettet.

Kort over parkering og rute for tung trafik 

Få det fulde overblik over de forskellige zoner og dine muligheder for at parkere bilen på kortet her. Du kan også åbne et kort i stort format ved at trykke på en af knapperne nederst.

 

Senest opdateret

14.05.2019