You are here

HER MÅ DU PARKERE

På Musicon skal bilerne primært stå i udkanten af bydelen. Bemærk, at der indføres betaling for parkering i længere tid end 2 timer fra 1. maj 2021. Reglerne gælder hverdage kl. 8-18 og lørdage 8-14.

Når du besøger Musicon, får du den bedste oplevelse ved at bevæge dig rundt til fods.

Der er bedst plads på de store parkeringspladser Musicon Nord (Havsteensvej 10) og Musicon Syd (Pulsen 15) i udkanten af bydelen. I juli 2021 åbner også Musicons første p-hus i kvarteret Indfaldet.

Se kortet over parkeringspladserne her.

Alle tre steder er der ubegrænset parkering indtil 1. maj 2021. Derefter koster det penge at parkere i hverdagene kl. 8-18 og lørdage kl. 8-14, dog er de to første timer gratis.

Beboere og virksomheder kan købe en licens til parkering. Den gælder for et år ad gangen.

Du kan læse meget mere i vores spørgsmål og svar-sektion via dette link.

Stop og shop langs vejene

Har du brug for kortvarigt at få bilen med ind i bydelen, kan du parkere i max 30 minutter i opmærkede båse langs vejene. Husk at stille din p-skive.

Vær opmærksom på, at store dele af området er gågadezone. Hold farten nede, og vis ekstra hensyn til fodgængere og cyklister.

Husk også, at der er gode forbindelser fra resten af Roskilde med busruten 202A, som kører gennem bydelen.

Se køreplan for busruten 202A på Din Offentlige Transport.

Du kan også gå fra stationen via Musiconstien, der har vundet flere priser.

Særligt for busser og lastbiler

Turistbusser kan kun parkere på p-pladsen Pulsen 15. Afsætning af gæster kan også med fordel ske her, hvorfra der er let adgang til fods til resten af bydelen.

Kørsel med store køretøjer skal primært foregå ad ensrettet rute via Maglegårdsvej -> Pulsen -> Basgangen -> Bagtæppet -> Lydmuren -> Bifaldet -> Havsteensvej.

Kørsel til adresser på Rabalderstræde og Penselstrøget er undtaget herfra og henvises til sekundær rute, der er dobbeltrettet.

Kort over parkering og ladestandere til elbiler

Få det fulde overblik over de forskellige zoner og dine muligheder for at parkere bilen på kortet herunder.

Kortet viser desuden, hvor bydelens ladestandere til elbiler er placeret. Dem finder du på p-pladsen Musicon Nord med indkørsel fra Havsteensvej.

Der er 2 ladestik til rådighed, så du kan tage din elbil til og fra arbejde.

Senest opdateret

04.04.2021