You are here

CONTAINER LIVING MUSICON

  • Container Living

    Visualisering af de nye containerboliger: Foto: Container Living

På hjørnegrunden mellem Rabalderstræde og Penselstrøget opføres 30 nye boliger bestående af containere sat sammen på stålrammer.

30 markante og helt nye boliger er på vej til at blive opført på Musicon. Container Living Musicon er - som navnet antyder - boliger, der er indrettet i skibscontainere.

De er tegnet i samarbejde med arkitektfirmaet Arkitema. Sammen har de skabt et unikt patenteret boligkoncept med fokus på flot design, kvalitet og komfort – alt sammen opført i henhold til bygningsreglementet (herunder energi og komfort).

Containerboligerne består af en stueetage i beton med store glaspartier, hvilket er med til at knytte bygningen til områdets historie med den tidligere betonvarefabrik - Unicon. Oven på denne base bliver der bygget en stålkonstruktion, der fungerer som en slags reol, som holder de mange containere.

Ved hjælp af de store reoler opnår arkitekterne en hvis form for fleksibilitet i de restriktioner, som en container i sagens natur giver.

Boliger i flere størrelser

Boligerne opføres i henholdsvis 30 og 60 kvm., og med en central placering i bydelen, får de kommende beboere god udsigt ud over Rabalderstræde og museet Ragnarocks ikoniske guldfacade.

I bebyggelsernes stueetager, etableres publikumsorienterede aktiviteter i form af butikker, café/restaurant eller lignende.

Her kan du få mere at vide

Er du interesseret i at bo i de nye containerboliger? Så kontakt Container Living via mail: lejer@containerliving.dk

FAKTA

  • Opføres af Container Living i 2020-21

  • Tegnet i samarbejde med arkitektfirmaet Arkitema.

  • Boligerne er hhv. 30 og 60 kvm.

  • Erhvervslejemålene er på 120 m2 og 180 m2. Dog kan aftales alternativ opdeling og indretning.

  • Bliver nabo til Containerstriben, Roskilde Festival Højskole og byggeriet Rytmegruppen.

Senest opdateret

04.11.2020