You are here

Unge iværksættere har indtaget Musicon

Af laerkemlpalm
SELVSTARTER - Musicons iværksætterhold for unge talenter, er kommet rigtig godt fra start.

Endnu engang har unge iværksættere fra Roskilde kastet sig ud i et Selvstarterforløb på Musicon, og det nye hold er kommet rigtig godt fra start. De unge talenter skal gennem et accelerationsforløb på tre måneder, arbejde med iværksætteri og indkredse deres virksomhedsidé.

SELVSTARTER er et gratis tilbud til unge i Roskilde, og målet er, at hjælpe iværksættere fra Roskildes Erhvervsskoler i gang, og mindske risikoen for at deres opstartsvirksomheder mislykkes

Gennem sparring med Vækstfabrikken på Musicon, Væksthus Sjælland og Roskilde Kommune, får de mulighed for at uvikle deres prototype, indkredset deres kundesegment, hjælp til økonomistyring mv. Samarbejdet med Vækstfabrikken giver mulighed for, at de studerende kan arbejde med deres ide fra et professionelt kontormiljø og få glæde af sparring med Væksthusets konsulenter

Andreas Høegh, Udviklingskonsulent på Musicon, fortæller: "Vi oplever stor iderigdom og stort potentiale i de enkelte virksomhedsideer, og de unge mennesker er super engagerede."

I år er samarbejdet med skolerne udvidet, og flere unge får muligheden for at tilmelde sig det intensive accelerations-forløb. På det igangværende Selvstarterhold er der 6 teams i alt med unge fra bl.a. Absalon og Roskilde Universitet.

"Iværksætterne bliver klædt på til at møde erhvervslivet, og målet er, at de enten får oprettet et CVR. Nr. eller slået deres idé ihjel." slutter Andreas Høegh.

Du kan møde SELVSTARTER ved finalen d. 1. februar 2018, når de pitcher deres virksomhedsidéer foran et professionelt dommerpanel bl.a. bestående af Toke Kruse - kendt fra Billy.

Bestil billet til Selvstarterfinalen på Billetto.dk.

Læs mere om Selvstarter på deres hjemmeside 

Læs mere om iværksættermiljøet på Musicon

Dato: 15. November 2017

Senest opdateret:

18. Marts 2019