You are here

Udviklerdage er gået online

Af kasperban
Innovations-eventet Musicon Hackathon går nye veje. I år foregår det hele online på hackhack.dk.

Musicon er hvert år omdrejningspunktet for et stort event, hvor studerende mødes og udvikler nye ideer til både Roskilde Festival og Musicon-bydelen.

Men Hackathon 2020 hang pludselig i en tynd tråd på grund af corona-situationen. Indtil de driftige arrangører besluttede at tage skeen i den anden hånd og gå 100 procent online.

Så 2. og 3. april mødes en række studerende fra RUC i det virtuelle rum på den nybyggede platform hackhack.dk for at udvikle innovative løsninger inden for "urban planning" - det kan for eksempel være med fokus på sociale interaktioner, lys, lyd, tryghed, ophold og meget andet.

I videoen her kan du høre Musicon-sekretariatets projektleder Sandra Schumann Jensen fortælle om de to dages intense hackathon - nu som digitalt event.

Gå på opdagelse på hackhack.dk

Deltagerne i iværksætterforløbet Selvstarter har ligeledes fået mulighed for at deltage og suge til sig fra de mange værktøjer og livestreams på hackhack.dk.

Du er naturligvis også velkommen til at kigge med på sitet, som i sig selv er en sprudlende oplevelse med masser af kreative detaljer.

Gå til hackathons online-platform hackhack.dk.

På de sociale medier kan du følge med under hashtagget #hackhack.

Dato: 02. April 2020

Senest opdateret:

02. April 2020