You are here

Udvidelse skal styrke iværksættermiljøet på Musicon

Af Anders Graabæk
Vækstfabrikken på Musicon udvider med 100 ekstra kvadratmeter og holder i den forbindelse åbent hus d. 16. juni.

Vækstfabrikken i Roskilde har været drevet gennem en årrække og er nu klar til at byde endnu flere iværksættere ind i et miljø med fokus på vækst og udvikling. 

Siden 2010 har iværksættere i Roskilde haft muligheden for at være en del af et unikt miljø på Vækstfabrikken i Roskilde, som ligger på Musicon. En række virksomheder har haft god gavn af udviklingsmiljøet, og nu udvides der, så endnu flere kan få glæde af tilbuddet.

- Vi oplever rigtig god efterspørgsel på at blive en del af Vækstfabrikken. Vi har et unikt miljø, hvor vi udover kontorpladsen tilbyder workshops, sparring, mentorordning og meget mere. Så er der det særlige ved Vækstfabrikken på Musicon, at man jo også bliver en del af et større miljø, hvor man har nogle meget unikke faciliteter til rådighed, udtaler daglig leder Anders Graabæk.

- Vi glæder os rigtig meget til at vise vores nye rammer frem. Åbent Hus er en rigtig god mulighed for lige at se os an her på Vækstfabrikken og møde nogle af de iværksætter-kollegaer man får med en plads i de nye faciliteter. Men vi syntes også, det er vigtigt at fortælle lidt bredere om livet som erhvervsdrivende i Vækstfabrikken og på Musicon generelt, og de særlige muligheder som er herude. Lige fra fredagsbaren i Ragnarock til muligheden for at afholde workshops i eventrummet eller tage på teambuilding i klatreskoven.

Program

16.00-16.15

Velkomst og rundtur i Vækstfabrikkens lokaler, Anders Graabæk

16.15-16.30

Vækstfabrikkens tilbud, Jesper Husen

16.30-16.45

Besøg hos Kirsten Duedal i containerstriben, Duedal & Ko

  • Om at vækste ud af Vækstfabrikken

16.45-17.00

Besøg i sekretariatsbygningen

  • Præsentation af virksomhederne og ledige pladser

17.00-18.00

Rundtur til Musicons yderligere faciliteter:

  • Eventrummet (lokale til workshop i kreative rammer)
  • Containerstriben (en af mulighederne for at vækste ud)
  • Ragnarock (frokostordning, fredagsbar, networking)
  • Klatreskoven (teambuilding i grønne omgivelser)
Dato: 08. Juni 2016

Senest opdateret:

18. Marts 2019