You are here

Rock og rul i efterårsferien

Af kasperban
  • Feriekatalog for efterårsferien 2019

    Feriekataloget fra Roskilde Kommune. Se linket nedenfor.

Et besøg på Musicon hører til en god "staycation" - altså ferieformen, hvor du er turist i eget lokalområde. Du kan blandt andet hygge i Rabalderparken eller på Ragnarock.

Rabalderparken er åben hele året med ramper og kanaler til skate, løbehjul og rulleskøjter foruden trampoliner, gynge og meget mere. Også Baglommen bag Hal 12 og mange andre af Musicons områder indbyder til bevægelse.

Hvis vejret viser sig fra sin våde side, er det oplagt at tage hele familien med på Ragnarock til en solid dosis Gasolin' i børnehøjde. Der er særlige familierundvisninger i ferien, og du har også mulighed for at lave merchandise i værkstederne.

Se mere om arrangementet på Ragnarocks hjemmeside, hvor du også kan læse om din mulighed for at få hjælp til at give din guitar en kærlig hånd.

Find inspiration i hele kommunen

Udstillingen er også med i det katalog over aktiviteter for børn og unge, som Roskilde Kommune udgiver op til hver ferie.

Find "Sjov ferie"-kataloget for efterårsferien her.

Og husk i øvrigt, at der altid er masser at komme efter i Musicons handelsstrøg, Containerstriben, i butiksfællesskabet Colab2shop og i bydelens mange kreative og energiske foreninger.

Dato: 09. Oktober 2019

Senest opdateret:

09. Oktober 2019