You are here

Pælefundering på Rabalderstræde

Af laerkemlpalm
I uge 39 til 44 vil der pælefunderes på Musicon, da KSE Ejendomme har påbegyndt byggeriet af de kommende boliger i Bifaldet.

Som mange allerede har bemærket, er det de helt store maskiner, som har indtaget byggepladsen ved Rabalderstræde 10. Opførelsen af Bifaldets kommende boliger er gået i gang, og der vil i den kommende periode blive pælefunderet på byggepladsen.

I den forbindelse kan der forekomme støj fra byggepladsen, ligesom der kan være jordrystelser, når de store pæle bankes ned i jorden.

Pælefunderingen foretages af firmaet Arkil Fundering A/S som oplyser, at de under hele processen vil bestræbe sig på at give naboer og folk på Musicon, færrest mulige gener i forbindelse med byggeriet.

Alle henvendelser vedrørende pælefunderingen i ugerne 39 til 44, skal ske til projektchef Mads Raunskov på mail: fundering@arkil.dk eller på tlf.: 6441 8770.

Vi håber på forståelse...

Dato: 29. September 2017

Senest opdateret:

18. Marts 2019

Kommentarer

Hej

Hej

Jeg skriver til jer fordi jeg bor ved musicon rampelyset 1 st 3. Pga al det byggeri, er der rigtig meget støj og ikke nok med det, men hele vores lejlighed ryster. Det er virkelig frusterende og stressende.' Man kan slet ikke være i sit eget hjem. Vi bliver vækket af larmen og de store rystelser i vores lejlighed. Vores seng ryster også bare. Det er slet ikke til at holde ud. Dette er ikke i orden for os der bor der, og betaler husleje.

fundering

Kære Draga.
Jeg kan sagtens forstå, at du generes af pælefunderingen, da dette i perioder giver rigtig mange rystelser og støj. Det er desværre en nødvendighed, når der skal bygges på Musicon, da undergrunden skal stabiliseres. Der er opsat målere på bygningerne rundt om byggepladsen, og Arkil Fundering forsøger at skabe færrest mulige gener for jer naboer. Har du flere spørgsmål vdr. funderingen, kan de rettes direkte til projektchef Mads Raunskov på tlf. 4357 5858 eller fundering@arkil.dk.
Har du yderligere spørgsmål til os i sekretariatet, er du velkommen til at skrive en mail til mig - laerkemlpalm@roskilde.dk.
Venlig hilsen Lærke Palm