You are here

Orientering til beboere og aktører

Af Kasper Jepsen
Fredag d. 29. april til søndag d. 1. maj 2016 afholder museumskoncernen ROMU åbning af RAGNAROCK – museet for pop, rock og ungdomskultur i Musicon. Det har betydning for trafikken.

Kære beboer og aktør i Musicon

Fredag d. 29. april er der tale om den officielle åbning, hvor særligt indbudte er inviteret. Her vil Rabalderstræde være spærret af for al motoriseret trafik (beboer- og ærindekørsel undtaget). Da HKH Kronprins Frederik deltager i arrangementet er PET og repræsentanter fra hoffet ligeledes til stede.

Lørdag d. 30. april og søndag d. 1. maj finder den offentlige åbning sted. Her vil der være fri adgang for alle interesserede, mens der også vil være SWOP-festival i Hal9 og stor efterfest i Hal12. Her vil Rabalderstræde ligeledes være spærret for al motoriseret trafik (beboer- og ærindekørsel undtaget).

Desuden vil Havsteenvej lørdag og søndag være ensrettet. Indgang til Rabalderstræde foregår derfor via Maglegårdsvej-Havsteensvej. Det vil ikke være muligt at køre ind i Musicon via Søndre Ringvej.

Der vil blive sat den nødvendige skiltning op af myndighederne.

Fælles for alle dagene er en massiv strøm af besøgende til både SWOP-festival og åbningen af RAGNAROCK. Vi håber på jeres forståelse, og at I alle vil kigge forbi lørdag eller søndag til et kig inden for på et af Danmarks mest innovative museer.

Skulle der være kommentarer eller spørgsmål kan disse rettes til kommunikationschef Nikolaj Lindegaard Helms på 2276 6200 eller kommunikationsmedarbejder Rasmus Hylleberg på 2782 2371.

Dato: 06. April 2016

Senest opdateret:

18. Marts 2019