You are here

Orange Makerspace er flyttet ind i Hal 7

Af laerkemlpalm
Hal 7 har fået en makeover og i dag er Orange Makers, Klub Ung og det nye Peoples Corner med orangeri og café flyttet ind i hallen.

Sommeren igennem fik hallen en gennemgribende renovering, og i august måned slog Orange Makers dørene op for deres helt nye værkstedsfaciliteter, bestående af gamle skibscontainere.

Hvem er Orange Makers?

Orange Makers er en medlemsdrevet forening, som samler gør-det-selv-folk, opfindere og nørder i alle aldre og på alle niveauer. Værkstederne er åbne for enhver, der har lyst til at arbejde og erfaringsdele med andre inden for alverdens håndværk og teknikker. Som medlem er der mulighed for at udfolde sig tværfagligt med mange slags materialer og finde inspiration til projekter igennem sparring med andre Makers.

Orange Makers’ værksteder byder bl.a. på:

  • Tech+3Dprint+Lasercut: Tech-værkstedet tilbyder dig at arbejde med digital produktion, minicomputere, 3Dprint, lasercutting, lodning og meget andet.
  • Multirum: Arbejd med forskellige typer projekter med alt fra pensler til symaskiner.
  • Træ+CNC: Træværkstedet indeholder alt fra håndværktøj til en fuldplade CNC-fræser så dit produkt kan få den helt rigtige udformning og finish.
  • Cykel+Metal: Cykel og metalværkstedet er et kombineret værksted hvor du kan fikse din cykel og arbejde med metal

Du er altid velkommen til at kigge forbi Makerdays hvor der er undervisning og åbent hus. Du kan finde alle Makerdays på deres Facebookside.

Vil du være medlem?

For 450,- i kvartalet kan du blive medlem af Orange Makers. Som medlem af foreningen har du adgang til værkstederne 24 timer i døgnet.

Tilmelding sker via Orange Makerspace' hjemmeside. 

Dato: 21. September 2017

Senest opdateret:

28. September 2018