You are here

Nye parkeringszoner på Musicon fra 1. april

Af kasperban
  • Parkeringszoner_Musicon

    Gældende fra 1. april 2019

Fra mandag den 1. april skal du være ekstra opmærksom på, hvor du parkerer din bil på Musicon. Nye parkeringszoner skal give bedre plads til handlende og andre gæster i bydelen. Få overblik over parkeringsmulighederne her.

Der er fart på udviklingen af Roskildes kreative bydel. Mange nye virksomheder skyder op, beboere flytter ind, og et stigende antal kunder og gæster benytter Musicons mange tilbud. Så der efterhånden blevet rift om parkeringspladserne.

Samtidig er tiden inden til at fremme de bæredygtige trafikale planer for bydelen, som har været en del af visionen for området, siden Roskilde Kommune købte den gamle betonfabriksgrund. På Musicon skal det være cyklende og gående, der fylder i gadebilledet frem for biler.

Her finder du et oversigtskort

Derfor indfører kommunen pr. 1. april nye parkeringszoner på Musicon. Se kortet over parkeringspladserne via linket nederst, og læs mere om parkering og dine muligheder for at komme til Musicon med offentlig transport her.

Samtidig med indførelsen af parkeringszonerne, er der sat en plakatkampagne i gang. Den skal gøre bilisterne opmærksomme på parkeringsreglerne, og minde alle trafikanter om, at størstedelen dele af Musicon er gågade eller lege- og opholdszone.

 

Dato: 31. Marts 2019

Senest opdateret:

01. April 2019