You are here

Musicon-sekretariatet flytter adresse

Af sandraskj
  • Pavillon

    Den nye pavillon, som kommer til at huse Musicon-sekretariatet og andre iværksættere og aktører fra Vækstfabrikken, Musicon-huset og LAB2.

Fredag den 1. juni forlader Musicon-sekretariatet Rabalderstræde 1, for at give plads til byggeriet af Indfaldet.

I 10 år har Musicon-sekretariatet haft fast base i Musicon-huset på Rabalderstræde. På fredag starter et nyt kapitel når medarbejderne sammen med aktører og iværksættere fra Vækstfabrikken, Musicon-huset og LAB2, rykker ind i mere midlertidige rammer. Den nye adresse vil være: Pulsen 5c, 4000 Roskilde.

”Musicon-huset ligger lige nu i det område, hvor den nye bydel Indfaldet skal opføres, og derfor flytter vi ind i en midlertidig pavillon sammen med andre Musicon-aktører og iværksættere, hvor vi skal være i cirka to år”, fortæller Lars Bloch.  

Musicon-huset skal ligesom Vækstfabrikkens lokaler i den gamle Unicon-kantine rives ned, for at gøre plads til Indfaldet. Det nye område skal bidrage til Musicons blandede og levende bymiljø med boligliv, detailhandel og kontorerhverv fordelt på ca. 35.000 kvadratmeter. 

Et vigtigt element i det nye byggeri er Musicons nye store erhvervshus på ca. 6000 etagemeter, der giver grobund for et endnu stærkere erhvervsnetværk på Musicon og skaber rammerne for vidensdeling, innovation og samarbejde virksomhederne imellem. Udover at sikre bedre rammer til iværksættermiljøet skal det også huse Musicon-sekretariatet, når det efter planen står klar til indflytning i 2020. 

”Det giver god mening, at vi samler os i et erhvervshus lige over for Søjlepladsen, hvor vi kan bidrage til at skabe synergi mellem virksomheder og andre aktører, der bliver en del af huset” fortæller Lars Bloch. 
 

Læs mere om Indfaldet: 
> Indfaldet
> Indfaldet (bebyggelse)
> Frekvensen
> Samspillet

Dato: 29. Maj 2018

Senest opdateret:

31. Maj 2018

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.