You are here

Musicon-modellen er hjemvendt efter en længere rejse

Af laerkemlpalm
  • Musiconmodellen

    Fotograf: JAC studios

  • Musicon-modellen

    Fotograf: JAC studios

  • Musicon-modellen

    Fotograf: Lærke Palm

Den interaktive Musicon-model er tegnet og opført af JAC studios, og har været udstillet på Dansk Arkitektur Center og ved arkitekturbiennalen i Venedig.

Modellen er en interaktiv udstilling, som viser bydelens dynamik og foranderlighed og er lavet af arkitekter fra JAC studios (2016) i København. Gennem billeder og lys illustreres Musicon-bydelens udvikling, og viser hvordan der arkitektonisk er fokus på menneskets færden og brug af byen.

Som en del af den prestigefyldte ustilling - 'Art of Many', har modellen været ude på en længere rejse til Biennalen i Venedig og til Dansk Arkitektur Center i København. 

Ved arkitekturbiennalen fortalte danske arkitekter om, bl.a. med Musicon som eksempel, hvordan de sammen med planlæggere, politikere og bygherrer i deres daglige arbejde sætter mennesket i centrum.

Ser vi på Musicons udvikling i dag, er mange nye projekter sat i verden siden modellen blev lavet, men strategien er stadig den samme. Musicon udvikles fortsat som en kreativ og musisk bydel, uden masterplan, og er i dag en blandet bydel med boliger, erhverv og et  alsidigt kultur- og foreningsliv.

På Musicon er vi stolte af, at repræsentere prestigefyldt dansk arkitektur, og er glade for at kunne byde modellen velkommen hjem.

Læs mere om udstillingen 'Art of Many'

Læs mere om JAC studios

Læs mere om Venedig Biennalen

 

Dato: 13. November 2017

Senest opdateret:

18. Marts 2019