You are here

Lopper og topmøde i hallerne

Af kasperban
Der bliver gang i Musicons store eventhaller i den kommende weekend med både kulturtopmøde og loppemarked.

Den første weekend i oktober summer både Hal 7, Hal 9 og Ragnarock af liv, når dørene åbnes for  både unge kulturudøvere, beslutningstagere og kræmmere og folk på jagt efter et fund blandt brugte sager.

Fredag og lørdag mødes unge kulturskabere med beslutningstagere fra store dele af Sjælland til Ungekulturelt Topmøde. Programmet byder blandt andet på demokratifitness, open space ideudvikling, inspirationstur i Galleri Ungdomskultur i Hal 7 og folkekøkken deluxe. Målet med topmødet er at blive enige om en række konkrete anbefalinger og projektideer til den kommende kulturaftale for de 14 kommuner i Kulturmetropolen for årene 2020-23.

Her kan du læse mere om topmødet.

Nye gamle ting til dit hjem?

Søndag 7. oktober kan du gøre et fund og træne dit krejler-gen på mere end 100 stande, når der er loppemarked i den store Hal 9 fra kl. 10 til 16.
Entreen er 25 kr. for voksne. Børn under 12 år kommer gratis ind sammen med en betalende voksen.

Transport til og fra Musicon

Når du skal til og fra Musicon, kan du passende prøve den nye sti, som forbinder Musicon med området ved Roskilde Station. Stien er for både gående og cyklister – og undervejs er der mulighed for at benytte både pumptrackbane. trafiklegeplads og boldbur.

Find Musiconstien her.

Der er også gode busmuligheder med linje 202A.

Satser du på at slæbe så mange nye, gamle ting med hjem fra loppemarkedet søndag, at du har brug for bil, er der en del parkeringspladser tæt på Hal 9.

Se kort over parkeringsmuligheder på Musicon.

Dato: 03. Oktober 2018

Senest opdateret:

03. Oktober 2018

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.