You are here

Leo’s Wok Café er åbnet på Musicon

Af sandraskj
Leo’s Wok Café er netop åbnet i Containerstriben. Her kan du møde kæresteparret Janus og Leo, der serverer autentiske thailandske retter. I de hyggelige og rå rammer, er der også mulighed for at nyde et stykke kage og en god kop kaffe.

Musicons nye café - Leo’s Wok Café er flyttet ind i de lokaler som førhen husede Elma’s Container Café i Containerstriben. Her kan du opleve en afslappet stemning med bløde siddepladser samt en udeservering, der bliver perfekt når solen er fremme.

Musicon er et område med en god blanding af mennesker og tilbud. Vi vil bidrage med et sted, hvor folk kan komme og spise, drikke kaffe og hygge sig” – fortæller Leo og Janus, der har glædet sig til at komme i gang med at blive en del af udviklingen af Musicon.

Der serveres både frokost, aftensmad samt kaffe og lækre kager. Hver dag vil der være frokostretter, hvor du bl.a. kan få kyllingespyd, stegte nudler, forårsruller, pasta kødsovs og velsmagende thaifrikadeller, som er mere end rigeligt til at blive mæt af. Derudover er der mulighed for at prøve et spændende aftenkort, med traditionelle thailandske retter.

Hos Leo's Wok Café er der fokus på friske råvarer og selv forårsrullerne er hjemmerullet. Leo, der står bag de velsmagende retter, har arbejdet det meste af sit liv med det thailandske køkken, og hun har mange års erfaring med catering.

Der er både mulighed for to-stay eller to-go samt catering.

I løbet af foråret vil Leo’s Wok Café holde åbningsreception. Dette kan du holde øje med på deres Facebook-side.

Åbningstider:
Mandag til fredag fra kl. 11.00-20.00.
Fra marts 2018 vil caféen også holde åbent i weekenderne:
Lørdag fra kl. 11.00-20.00 og søndag fra kl. 16.00-20.00.

Du kan kontakte Leo's Wok Café på:
Telefonnummer: 2115 6010
Mail: leoswokcafe@gmail.com 

Dato: 19. Januar 2018

Senest opdateret:

19. Januar 2018

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.