You are here

Kom til åbning af Musicons nye pop-up-shop

Af kasperban
Fredag den 19. oktober åbner en ny midlertidig butik i Musicon-bydelen. Og du er inviteret til at give testbutikken en god start på vejen mod at afdække, hvordan fremtidens handelsliv skal se ud i Rabalderstræde.

Pop-up-shoppen, som bliver nabo til teatret Aaben Dans, skal fungere som testlaboratorium for udviklingen af handelslivet i Rabalderstræde.
En del af visionen for Musicon er at gøre bydelen til et levende område med blandede aktiviteter, blandt andet ved at skabe et attraktivt handelsliv i stueetagerne langs Rabalderstræde.

Derfor har ’Foreningen for aktører på Musicon’ og Musicon-sekretariatet forenet kræfterne for at undersøge, hvilke handelsaktiviteter der kan vokse ud af Musicons eksisterende aktiviteter og erhvervsmiljø.
Projektet, som er døbt CoLab2, holder til i bygningen kaldet Lab2 i den nordlige del af Rabalderstræde tæt mellem Søjlepladsen og Aaben Dans

Test af koncepter og sortiment

Den daglige drift er lagt i hænderne på et udvalg under Foreningen for Aktører på Musicon. De vil sørge for at invitere skiftende handelsdrivende ind i butikken, så mange forskellige butiksideer og samarbejder kan blive afprøvet. Og både interessen og forventningerne er høje, fortæller Rikke Nørregaard Jensen, som er en af drivkræfterne.

”Vi kan skabe noget vildt og anderledes med denne butik, som vil få en særlig dynamik. Kunderne vil til stadighed kunne overraskes – og de kan selv byde ind med ønsker om indhold. Inspireret af visionære lokale butikker i storbyer i Europa, vil vi hele tiden prøve at køre butikken som et laboratorium. Vi har fodfæste i det lokale men med visioner, der rækker langt ud i verden,” siger Rikke Jensen, som selv har stået for en stor del af indretningen.

Alle er velkomne til at kigge forbi til åbningen af CoLab2 fredag den 19. oktober fra kl. 13 til 18. Der er livemusik med Jakob Dahn fra kl. 14 samt snacks og drikkevarer.
 

Dato: 17. Oktober 2018

Senest opdateret:

18. Marts 2019