You are here

Investor-developer arrangement i Guldaldersalen

Af laerkemlpalm
Mandag den 18. september mødtes omkring 80 personer fra ejendomsbranchen i Guldaldersalen ved Café Florentz, til et arrangement om bygge- og investeringsmuligheder i Roskilde Kommune.

Der var stort fremmøde, da Erhvervsafdelingen og Musicon-sekretariatet i Roskilde Kommune, slog dørene op for ejendomsbranchen til et VIP-arrangement omhandlende investerings - og byggemuligheder i Roskilde.

Omkring 80 personer mødte op for at høre om kommunens udviklingsområder, nye bolig - og erhvervsprojekter og interessen for bygge i Roskilde er stor. Blandt deltagerne var nuværende- og interesserede investorer og developers, ejendomsmæglere, politikere og embedsmænd.

Tilstede fra Roskilde Kommune var blandt andre borgmester Joy Mogensen, fmd. for udvalget for Vækst, Erhverv og Globalisering Lars Lindskov, kommunaldirektør Henrik Kolind, sekretariatsleder på Musicon Lars Bloch samt erhvervschef Jens Thornsen.

På nuværende tidspunkt udbydes byggegrunde i Trekroner, Viby og på Musicon - se en oversigt over grundsalg på kommunens hjemmeside.

Dagens oplæg kan downloades her:

Øvrige dokumenter:

Dato: 18. September 2017

Senest opdateret:

18. Marts 2019