You are here

Hvor må du parkere på Musicon? Få svaret her

Af kasperban
Indrømmet, det kan være lidt uoverskueligt at finde ud af, hvor man må parkere på Musicon. Derfor har vi opdateret oversigtskortet over bydelens p-pladser. Find linket her.

Musicon er inde i en rivende udvikling. Mange nye bygninger er skudt op – senest Roskilde Festival Højskole – og mange nye byggerier går i gang i løbet af 2019. Derfor stiger presset på parkeringspladserne.

Roskilde Kommune arbejder løbende på at gøre det tydeligt, hvor det er tilladt at parkere.

I den kommende periode bliver der desuden indført nye tiltag for at minimere det element af kaos, der er en naturlig del af udviklingen af en helt ny bydel.

Her finder du oversigten over p-pladserne

Du kan finde mere information om parkeringsmulighederne her på hjemmesiden eller klikke dig direkte ind på oversigten over parkeringsmulighederne (åbner som pdf i særskilt vindue).

Vi opfordrer dog stadig til i videst muligt omfang at gå eller cykler til bydelen, for eksempel via Musiconstien, eller til at benytte offentlig transport.

Og så beder vi om lidt ekstra tålmodighed fra alle beboere, ansatte, kunder og øvrige gæster de næste år, hvor der bliver hektisk aktivitet på de mange byggepladser.
 

Dato: 11. Januar 2019

Senest opdateret:

11. Januar 2019