You are here

Glæd dig til kulturfestival Rabalder 31. august

Af kasperban
Flere end 20 koncerter og 40 andre gratis aktiviteter venter dig, når aktørerne på Musicon inviterer til Rabalder19 sidste lørdag i august. Så du kan se frem til et brag af en jubilæumsfest.

2019 er jubilæumsår for Rabalder. Det er nemlig 10. gang, den kreative bydel Musicon inviterer til endags kulturfestival.

Derfor har de mange foreninger, virksomheder og kulturelle institutioner i Musicon-bydelen lagt ekstra energi i at skrue et program sammen med oplevelser for store og små.

Se hele programmet ved at trykke på knappen nederst.

Her kan du læse mere om Rabalder.

Oplevelser for store og små

Børnene kan blandt andet se frem til Sebastian Klein, teater, Nerf-bane og masser af gadeidræt, mens der er kunst, dans, musik og bæredygtighed til de større gæster. Blandt andet er der 20 koncerter på de mange scener. Du kan opleve alt fra de lokale bands i Musicons øvelokale til Back to Back på hovedscenen på Søjlepladsen.

Musicon kommer til at summe af liv fra kl. 14 og et godt stykke ud på aftenen. Så dyk ned i programmet nedenfor, og pluk de ting ud, som passer bedst til dig og dem, du følges til Rabalder19 med.

Følg også med på den særlige Rabalder-side på Facebook.
 

Vi glæder os til et brag af en jubilæumsfest.
 

Dato: 22. August 2019

Senest opdateret:

22. August 2019