You are here

Gadekulturen blev fejret med en festival på Musicon!

Af sandraskj
Der var mange fremmødte, da pladsen foran Hal 12 åbnede op for en fantastisk dag til Operation Gadekultur 2018 i fredags.

Endagsfestivalen blev arrangeret af Street Providers i samarbejde med Befree og unge initiativet Street Studies. Dagen bød på mange aktiviteter indenfor gadekultur med bl.a.: grafittimaling, ”Pimp Your Shoes”-workshop, dance battle, street basket, street food og afterparty med DJ Breaker fra Storbritannien.

Graffiti, workshop og parkour
Under festivalen blev der afholdt graffiti-workshop for årets studenter fra Roskilde, hvor der blev lavet mange humoristiske og unikke bannere - som man kan glæde sig til at se i Roskildes gader inden længe. Til ”Pimp Your Shoes”- workshoppen, stod KarlsKicks klar til at inspirere og vejlede deltagerne til at give deres egne sko et unikt præg. Her blev mange trætte og udtrådte sneakers fornyet og lavet om til high-end limited sneakers.

Victor Veggerby var også forbi festivalen, for at give deltagerne mulighed for at prøve kræfter med parkour og der var stor opbakning omkring streetbasket, som blev spillet dagen igennem. 

Dans og rap
Talentfulde dansere fra Bounce lavede showoff med en dancebattle udover det sædvanlige, og den britiske EDM/rap-gruppe TWELVE24 stod for aftenens musikalske hovedindslag. Efterfølgende sørgede DJ Breaker for at opretholde den gode stemning med et solidt Bass-niveau under Operation Gadekultur's afterparty.

Dato: 16. April 2018

Senest opdateret:

18. April 2018

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.