You are here

Elmas Container Café er åbnet på Musicon

Af laerkemlpalm
Kig forbi Elmas Container Café, som netop er åbnet i Containerstriben. Her serveres lækre hjemmelavede specialiteter, både lune og kolde, og så er der åbent alle ugens dage.

Musicon nye café - Elma's Container Café er flyttet ind i Café Freundes gamle lokaler med butiksindehaver Marlene Lykke Tranberg i spidsen. Cafeen har åbent fra i dag og holder officiel åbningsreception lørdag den 30. september.

'Caféen vil fortsat have den gode, rå containerstemning som folk kender - og har tilsat bløde puder, stearinlys, duften af varm kaffe og nybagt brød. Alle er velkomne og der er tid til RÅhygge', fortæller restauratør Marlene Lykke Tranberg.

Elmas serverer smørrebrød, sandwich og en Grøn Tallerken (vegetarisk fyldig salat/ret). Desuden er der mulighed for frokostordning, madpakker samt kaffe og kage ud af huset alle hverdage.

Onsdag og torsdag serveres en smagfuld 'Ugens Varme' to stay eller to go og hver fredag kan du købe tapas-menu - klar til at sætte på bordet med et godt glas vin til. Der vil selvfølgelig også være en ret til børnene.

Se caféens åbningstider på facebook.

Dato: 25. September 2017

Senest opdateret:

18. Marts 2019

Kommentarer

Bord bestilling

Er det mulig jeg kan bestille bord til lidt mad,til 4 personer,på torsdag den 12-10 kl 18.00

kontaktoplysninger

Hej Hanne Elisabeth
Du kan kontakte Café Elmas på tlf. 21 15 60 10. De kan helt sikkert svare på dit spørgsmål.
Venlig hilsen Lærke Palm, Musicon-sekretariatet.