You are here

Er en delebil noget for dig?

Af kasperban
  • Delebil fra LetsGo - som muligvis snart tilbydes beboere omkring Musicon

    En elbil på delebasis kan være et godt alternativ til egen bil. Foto: LetsGo

Har du overvejet en delebil? Hvis tilstrækkeligt mange viser interesse, kan delebiler snart blive en mulighed for beboerne i den sydlige del af Roskilde by. Alle interesserede inviteres til et møde onsdag den 9. oktober på Musicon.

Delebiler er et godt alternativ til at eje en bil selv for rigtig mange mennesker. Der er gevinster at hente både i forhold til økonomi, klima og praktiske forhold omkring service og reparation. Men der kan være mange spørgsmål forbundet med at tilmelde sig en delebilsordning.

Sammen med Roskildes største private arbejdsplads, BEC, og LetsGo inviterer Musicon-sekretariatet og repræsentanter for beboere derfor til informationsmøde om en ny delebilsordning på Musicon.

Biler kan være klar i år

Hvis interessen er tilstrækkeligt stor, vil ordningen komme i gang senere i år med to eller tre biler placeret ved BEC på Havsteensvej 4. De vil supplere en delebil, der allerede nu står ved rådhuset. I takt med udbygningen af Musicon skal ordningen gradvist udvides til at omfatte et stort antal biler.

Alle, der er fyldt 23 år, kan melde sig til ordningen med delebiler på Musicon. For at hjælpe projektet i gang tilbyder LetsGo 56 % rabat på medlemskab.

Tid og sted for informationsmødet

Informationsmødet foregår onsdag den 9. oktober kl. 19-21 i Laboratoriet (Aaben Dans), Rabalderstræde 10.

Det er åbent for alle beboere i og omkring Musicon, men det er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd.

Sådan melder du dig til

Tilmelding til mødet skal ske senest 6. oktober.

Skriv til projektleder Sandra Schumann på mail ved at klikke her.

Du kan også ringe og melde dig til på tlf. 46 31 68 58 

Hvis du er forhindret i at deltage, men gerne vil have mere information, er du meget velkommen til at sende en e-mail til sandrasch@roskilde.dk.

Du kan også læse mere i invitationen nedenfor. Den er desuden sendt via e-Boks til alle beboere i området.

Dato: 01. Oktober 2019

Senest opdateret:

01. Oktober 2019