You are here

Containerstriben et hit allerede inden åbning

Af liseh
Alle matrikler i Musicons nye butikskvarter er lejet ud inden åbningen.

Musicons nye butikskvarter, Containerstriben, kommer fantastisk fra start. Allerede inden den første virksomhed eller butik har slået dørene op, kan Musicon-sekretariatet melde udsolgt. Alle matrikler i ’striben’ er lejet ud, og de forskellige aktører er nu i gang med byggetilladelser og ombygning af containere.

De første containere er stillet op, og caféen ”Freunde” forventer at åbne som den første i løbet af oktober måned. Blandt de øvrige aktører findes en guldsmed, en cykelhandler, en trommeslager, en grafiker og en møbeldesigner/tømre. Flere af dem bygger dog flere containere, end de selv skal bruge med henblik på udlejning til andre værkstedsbutikker.

- Jeg glæder mig meget til at se butiksliv på Musicon, for det har vi manglet. Nu har vi fundet en spændende Musicon-model med de ombyggede skibscontainere, og over de kommende fem-seks måneder vil vi se Containerstriben udvikle sig, fortæller leder af Musicon-sekretariatet Katrine Nyland Sørensen.

Hvis du er interesseret i en plads i Containerstriben, skal du kontakte Musicon-sekretariatet, som kan sætte dig i forbindelse med aktører med eventuelle ledige containere. Du kan læse mere om konceptet her!

Kontakt

Andreas Høegh
Rabalderstræde 1
4000 Roskilde
Afdeling Musicon
Administration Eksterne
Tlf 46 31 68 68
Hjemmeside http://musicon.dk
Dato: 28. August 2014

Senest opdateret:

18. Marts 2019