You are here

Bifaldet har holdt rejsegilde

Af sandraskj
Der var stort fremmøde da Bifaldet fejrede rejsegilde torsdag d. 24 maj. Byggeriet er tegnet af Kullegaard, Svendbord Architects og Schønherr Landskabsarkitekter og opføres af KSE-Ejendomme.

Solen skinnede fra en skyfri himmel da kommende beboere, arkitekter, entreprenører, håndværkere og naboer mødte op foran pladsen til byggeriet, for at fejre det gode håndværk og de kommende boliger. Under rejsegildet var der god stemning, ristede hotdogs og lokale øl fra Musicon Mikrobryggeri.

Bifaldet kommer til at bestå af i alt 62 moderne og urbane lejligheder, der fordeler sig på 5 punkthusbygninger i varierende højder på 3-6 etager. Her danner nye og spændende materialer en flot og anderledes signatur.

Boligerne er designet til en ny generation af beboere, for hvem uderummet spiller en vigtig rolle. Uderummet ved Bifaldet er kendetegnet ved grønne, beplantede hyggeøer, hvor man kan møde hinanden - og her lægger arkitektur og landskabsdesign op til, at hjemmelivet siver ud og blander sig med et fælles udeliv.  Lejlighederne varierer i størrelse og pris, og passer til både børnefamilier, seniorer, studerende og singler. 

Et andet af Bifaldets arkitektoniske kendetegn er facadernes kreative brug af teglbaguette, som kommer til at danne en flot facadestruktur med karakteristiske variationer, og regnbede og – render, som udover at være en funktionel del af regnvandssystemet, også er et dekorativt element som skaber variation. Derudover spiller beton en vigtig rolle i byggeriet, da arkitekterne har valgt at fortolke materialet og skabe en rød tråd til områdets historie og tidligere anvendelse.

Byggeriet opføres i to etaper og de første beboere forventes at flytte ind til oktober 2018. 

Se mere om boligerne på bifaldet.dk 

Er du interesseret i at købe en bolig i Bifaldet, skal du kontakte Bifaldets salgskontor på mail: info@bifaldet.dk eller telefon: 7174 7720.

Fakta om Bifaldet 
•    Opføres af KSE-Ejendomme.
•    Tegnet af Kullegaard, Svendborg Architects og Schønherr Landskabsarkitekter.
•    Forventet indflytning i oktober 2018.
•    Lejlighederne er hhv. 78, 89, 135 og 153 m2.
•    Bifaldet forventes fuldt færdigbygget i 2019.
 

Dato: 25. Maj 2018

Senest opdateret:

08. Juni 2018

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.