You are here

LEDIGT BYGGEFELT I CONTAINERSTRIBEN

Vil du skabe en succesbutik i Musicons pulserende handelsstrøg, Containerstriben? Så se, hvordan du kan lægge billet ind på det sidste ledige byggefelt. Fristen er 30. april.

Containerstriben er tæt på at være helt udfyldt. Men du kan være heldig at få den sidste ledige plads - tilmed på en af de mest attraktive placeringer lige ud til Rabalderstræde.

Her kan du blive nabo til et kafferisteri, en wok-café, designvirksomheder, et mikrobryggeri, en garnbutik, en tatovør, en musikskole og flere rådgivningsvirksomheder.

Tag en videotur gennem Containerstriben her.

En bydel i hastig udvikling

Variationen er stor, og fællesskabet er stærkt i Containerstriben. Derudover er timingen rigtig god, for Musicon får i disse år mange nye beboere og virksomheder. Læg dertil det store antal besøgende i museet Ragnarock, i danseteatret Aaben Dans, de studerende på Roskilde Festival Højskole og de mange foreninger på Musicon. Dermed har du en bydel, der allerede myldrer af liv.

En ny bro over Holbækmotorvejen kommer om et par år til at trække mange besøgende fra festival, dyrskue, kræmmermarked og mange andre store arrangementer gennem Rabalderstræde.

Sådan kommer du videre

Så kontakt Musicon-sekretariatet, hvis du er iværksætter eller har en etableret forretning, som passer godt til Musicon. Se kontaktinformation nedenfor.

Du kan også læse mere om Containerstriben her.

 

 

Publikationer

Kontakt

Musicon-sekretariatet
Pulsen 5c
4000 Roskilde
Administration Eksterne
Tlf 46 31 68 68
Hjemmeside http://musicon.dk

Senest opdateret

20.02.2019