You are here

LEDIGT BYGGEFELT I CONTAINERSTRIBEN

Vil du skabe en succesbutik i Musicons pulserende handelsstrøg, Containerstriben? Så se, hvordan du kan lægge billet ind på det sidste ledige byggefelt. Fristen er 30. april.

Containerstriben er tæt på at være helt udfyldt. Men du kan være heldig at få den sidste ledige plads - tilmed på en af de mest attraktive placeringer lige ud til Rabalderstræde.

Her kan du blive nabo til et kafferisteri, en wok-café, designvirksomheder, et mikrobryggeri, en garnbutik, en tatovør, en musikskole og flere rådgivningsvirksomheder.

Tag en videotur gennem Containerstriben her.

En bydel i hastig udvikling

Variationen er stor, og fællesskabet er stærkt i Containerstriben. Derudover er timingen rigtig god, for Musicon får i disse år mange nye beboere og virksomheder. Læg dertil det store antal besøgende i museet Ragnarock, i danseteatret Aaben Dans, de studerende på Roskilde Festival Højskole og de mange foreninger på Musicon. Dermed har du en bydel, der allerede myldrer af liv.

En ny bro over Holbækmotorvejen kommer om et par år til at trække mange besøgende fra festival, dyrskue, kræmmermarked og mange andre store arrangementer gennem Rabalderstræde.

Sådan kommer du videre

Så kontakt Musicon-sekretariatet, hvis du er iværksætter eller har en etableret forretning, som passer godt til Musicon. Se kontaktinformation nedenfor.

Du kan også læse mere om Containerstriben her.

 

 

Se vilkår for byggefeltet

 • Hvor stort er byggefeltet?

  Det har en størrelse, der svarer til to 20-fods skibscontainere ved siden af hinanden. Der kan bygges i flere etager.

 • Hvornår er der frist for interesserede?

  Der er sidste frist for at sende os din officielle ansøgning 30. april 2019. BEMÆRK: Oprindeligt var fristen 1. april, men den er blevet forlænget med fire uger.

  Vi vurderer alle indkomne forslag løbende. Derfor vil vi gerne høre fra dig så hurtigt som muligt.

 • Hvad koster det?

  Byggefeltet ejes af Roskilde Kommune, som lejer det ud.

  Prisen og lejekontraktens løbetid forhandles individuelt.

  Ring til udviklingskonsulent Henrik Lundemann for at høre mere om pris og vilkår.

   

 • Hvornår skal butikken åbne?

  For at få et så aktivt handelsliv som muligt på Musicon, går vi efter en lejer, der kan åbne senest. 1. september 2019.

  Containerstriben er allerede et aktivt handelsstrøg, og i løbet af få år står en række butikslokaler klar i nye bygninger langs Rabalderstræde.

  Kan du ikke være klar i 2019, anbefaler vi i stedet, at du bliver skrevet på interesselisten til et af de nye lejemål langs Rabalderstræde.

Publikationer

Kontakt

Musicon-sekretariatet
Pulsen 5c
4000 Roskilde
Administration Eksterne
Tlf 46 31 68 68
Hjemmeside http://musicon.dk

Senest opdateret

23.04.2019