You are here

KULTURFESTIVAL RABALDER

Musicon-bydelen fejrede 10-års Rabalder-jubilæum i 2019. Se videoen fra den årlige kulturfestival her - og glæd dig til en ny omgang Rabalder i september 2020.

Rabalder er navnet på den kulturfestival, der hvert år afholdes på Musicon den sidste lørdag i august. Musicons aktører viser bydelen frem for omverdenen og skaber en festlig dag for gæster i alle aldre.

Se filmen fra jubilæumsfesten i 2019 nedenfor, og få del i de mange oplevelser, der ventede de besøgende overalt i bydelen på den solrige sensommerdag. Eller nyd billederne i galleriet øverst.

 

Du kan også se alle de aktiviteter, som foreninger, kulturinstitutioner, erhvervsdrivende og andre aktører på Musicon diskede op med til jubilæumsudgaven af Rabalder, i programmet nedenfor.

Næste Rabalder i sensommeren 2020

Vi ses igen i 2020 til en ny kulturel totaloplevelse med musik, kunst, mad, gadeidræt, åbne værksteder, dans og meget, meget mere.

Sandsynligvis bliver det første weekend i september, men Foreningen af Aktører på Musicon afventer myndighedernes retningslinjer i kampen mod at stoppe spredningen af coronavirus.

Følg også Rabalder på Facebook

 

Publikationer

PROGRAM FOR RABALDER19

Her kan du se alle de aktiviteter, der var på programmet for kulturfestival Rabalder 31. august 2019.

Rabalder-program

Senest opdateret

12.05.2020