You are here

CONTAINERSTRIBEN

  • Handelsstrøget Containerstriben ligger centralt i Musicon-bydelen

    Handelslivet spirer i Musicons handelsstrøg, Containerstriben

  • Der er gang i handlen i Musicons containerbutikker

    Handelslivet spirer i Musicons handelsstrøg, Containerstriben

En række ombyggede containere udgør et helt unikt erhvervsområde i Musicon-bydelen. Her er opstået et mangfoldigt miljø, hvor mange virksomheder arbejder sammen for at give kunderne store oplevelser.

Containerstriben ligger i hjertet af Musicon med adgang direkte fra hovedgaden Rabalderstræde. Områdets ene langside vender mod Ragnarocks røde løber, hvorfra der også er adgang.

I ’Striben’ er der opført uformelt, flytbart og foranderligt byggeri af containere, hvor mindre virksomheder har etableret værksteder, rådgivningsvirksomheder, café, bryggeri, detailhandel og meget andet.

Sammenholdet i Containerstriben er noget helt særligt. På trods af de meget forskellige virksomheder, er der en intim stemning, som også smitter af på de mange besøgende.

Følg butikkerne og de mange aktiviteter i Containerstriben på handelsstrøgets Facebookside.

Ønsker du et lejemål i Musicon-bydelen?

Der er for tiden ingen ledige byggefeler i Containerstriben. Men i løbet af 2020 og 2021 ventes en række nye bygninger at stå færdige langs Rabalderstræde. Det åbner helt nye muligheder for at bygge videre på de gode erfaringer, som er opstået i udviklingen af Containerstriben.

Du kan læse mere om byggerierne her.

Ønsker du at komme i betragtning til de nye lokaler langs Rabalderstræde, formidler Musicon-sekretariatet gerne kontakten.

Send en e-mail til Musicon-sekretariatet for at blive skrevet op. Beskriv din idé, vareudvalg, målgruppe, forventede åbningstider og andre relevante detaljer.

Du kan også høre mere om dine muligheder ved at kontakte udviklingskonsulent Henrik Lundemann på 4631 6869 / henrikl@roskilde.dk.

Senest opdateret

22.10.2019