You are here

MAD PÅ MUSICON

Der er rig mulighed for at få noget at spise på Musicon. Her får du en oversigt over bydelens madboder og caféer.

Café Ragnarock by Freunde
Café Ragnarock by Freunde ligger i foyeren på Ragnarock og har offentlig adgang via museets hovedindgang.

Leo's Wok Café
Musicons asisatiske indslag er Leo's Wok Café, som ligger for enden af Containerstriben ud mod Rabalderstræde.

Mørk kafferisteri
I Musicons kaffebar og risteri finder du let bagværk som supplement til kaffen. Risteriet ligger i Containerstriben ud mod Rabalderstræde.

Gæv

I Containerstriben finder du Gæv. Her kan du nyde friske sandwich, lækre økologiske supper og ikke mindst en helt fantastisk gourmet-is. Her kan du også nyde et lækkert glas vin.

 

Kebab 4000 Musicon
Musicons grillbar, Kebab 4000 Musicon, er placeret i Musicons Foodcorner på hjørnet af Rabalderstræde og Basgangen - lige op ad Hal 12.

Hakuna Matata
Madboden Hakuna Matata serverer orientalske retter og er placeret i Musicons Foodcorner ved Hal 12 sammen med med Kebab 4000.

Musicon Mikrobryggeri
I bryggeriet midt i Containerstriben er det som oftest muligt at få lidt snacks til den lille sult. Adressen er Penselstrøget 52.

Karibu
Fair Trade butikken Karibus driver kaffebar i Laboratoriets foyer, når danseteatret Aaben Dans og Roskilde Teater viser forestillinger på Scenen i Laboratoriet. Adressen er Rabalderstræde 10.

Hal 12
I skatehallens åbningstid er det muligt at købe cowboytoast og sodavand. Du finder Hal 12 i Rabalderstrædes sydlige ende mellem Pulsen og Basgangen.

Be Free
Be Free er et værested for unge med tilhørende café. Be Free ligger i området Baglommen ved Basgangen 5C.

Senest opdateret

01.09.2020