You are here

MAD PÅ MUSICON

Der er rig mulighed for at få spise på Musicon - læs mere om bydelens forskellige madboder og caféer.

Café Ragnarock by Freunde
Café Ragnarock by Freunde er caféen på museet, som serverer alt fra friskbrygget kaffe, lækre specialøl og udsøgte frokostanretninger. Caféen ligger i foyeren på RAGNAROCK – museet for pop, rock og ungdomskultur. 
Du kan læse mere på http://museumragnarock.dk/cafe/Åbningstiderne følger museets.

Leo's Wok Café
Hos Leo's Wok Café  serveres der både frokost og aftensmad med traditionelle thailandske retter, samt kaffe og lækre kager. De har fokus på friske råvarer og selv forårsrullerne er hjemmerullet. Leo, der står bag de velsmagende retter, har arbejdet det meste af sit liv med det thailandske køkken, og hun har mange års erfaring med catering. Der er både mulighed for to-stay eller to-go samt catering. Leo's Wok Café har åbent fra mandag til torsdag kl. 11.00-20.00. Fredag fra kl. 16.00-20.00 samt lørdag og søndag fra kl.16.00-21.00.
Leo's Wok Café

Kebab 4000 Musicon
Musicons grillbar, Kebab 4000 Musicon, har bl.a. durumruller, pommesfrittes, burgere og sodavand på menuen. Grillbaren har som udgangspunkt åbent alle hverdage 11.30-19, men åbner gerne op både aften og weekend, når der er større arrangementer i bydelen.
Grillbaren er placeret i Musicons Foodcorner ved Hal 12. Du finder Foodcorner på hjørnet af Rabalderstræde og Basgangen.

Hakuna Matata
Hos madboden Hakuna Matata kan du købe lækre orientalske risretter, kødspyd, hjemmelavet kage og lignende. Madboden har åbent hverdage fra kl. 11. Find den i Musicons Foodcorner ved Hal 12 sammen med med Kebab 4000.

Karibu
Fair Trade butikken Karibus driver kaffebar i Laboratoriets foyer, når danseteatret Aaben Dans og Roskilde Teater viser forestillinger på Scenen i Laboratoriet. I baren kan man nyde en kop Fair Trade kaffe/the, chokolade, cookies, sodavand, øl og vin. Kaffebaren er kun åben i forbindelse med forestillinger. Laboratoriet ligger på Rabalderstræde 10.
www.kariburoskilde.dk

HAL 12
I skatehallens åbningstid er det muligt at købe cowboytoast og sodavand.
Se hallens åbningstider her

Be Free
Be Free er et værested for unge med tilhørende café. Her kan du købe street-wear, få en gratis kop kaffe, the eller varm kakao og så er der mulighed for køb af snack. Åbent man. og ons. kl. 14 – 17.
Be Free ligger på Basgangen 5C.

Senest opdateret

06.02.2019