You are here

KOMMUNIKATION

 • Kontorlokale i Musicon-huset

  Fotograf: Kim Wendt

En række aktører arbejder i kommunikationsbranchen.

Virksomhederne spænder fra forfattere og journalister til kommunikationsbureauer, der også arbejder med grafiskdesign og web.

Aktører

 • Eweb

  Hos Eweb kan du få alt fra hjemmeside, webtekster, opdatering, nyhedsbreve, PR, rådgivning, korrektur osv. Egne kompetencer indenfor journalistik, kommunikation og webdesign suppleres efter behov med samarbejdspartnere, der er særligt stærke på f.eks. grafik, foto og programmering.

  Brug Eweb som din eksterne kommunikationsafdeling - du får en medarbejder, der kommer til at kende virksomheden godt, men betaler kun, når der er arbejde.

  W www.eweb.dk
  T 21 43 15 21
  M info@eweb.dk

 • Formsproget

  Hos Formsproget kan du få hjælp til at få opmærksomhed eller udvikle forretningen med nye tiltag.

  Måske skal du bruge en god ide, et målrettet website, visuel forretningsudvikling eller prikken over I’et i forhold til markedsføring og projektudvikling.

  W http://formsproget.dk/
  T 61 71 15 51

 • Kommpagniet

  Hos kommpagniet kan I få sat ordene rigtigt sammen, så de danner den historie, I ønsker.

  -  Kom klart ud med budskaberne og skab relationer til de mennesker I gerne vil nå.
  -  Organisationens DNA i en bouillonterning. Kernefortællingen er jeres vigtigste historie.
  -  Gør rejsen mod jeres strategiske mål lettere med tydelig intern og ekstern kommunikation. 

  W www.kommpagniet.dk
  T 20 99 04 10
  M kommpagniet@gmail.com

 • Meta Design Work Limited

  Hos Meta Design Work Limited, kan du få hjælp til at bringe dine strategiske marketingmål til live gennem kreativ, æstetisk, unik og brugerfokuseret design.

  W http://www.metadesignwork.com/index.html
  T 91 94 94 91
  M henrik@metadesignwork.com

 • Passionately by Steiness

  Passionately by Steiness arbejder passioneret med alle typer marketing og kommunikationsopgaver i den lille virksomhed, eller støtter en knap ressource i den store virksomhed med konsulentrådgivning, projektledelse eller praktisk udførelse.

  Kommunikation nytter noget og kan gøre en skjult bunker til et lysende fyrtårn. Her er både den interne og den eksterne kommunikation vigtige elementer. Derfor er det ikke ligegyldigt og uvæsentligt hvordan virksomheden kommunikerer. På samme måde kan marketing generere salg, være den første anledning til kontakt eller måden at vedligeholde vigtige relationer på. Passionately by Steiness hjælper med aktiviteter som salgsbreve, nyhedsbreve, kundemagasiner, konferencer og seminarer, målrettede webtekster, produktblade, salgsmateriale, pressemeddelelser, events for kunder eller medarbejdere, analyser og undersøgelser.

  Passionately by Steiness er kompetente kommunikations- og marketingydelser til rimelige priser. Ingen faste omkostninger til løn. Du betaler for det, du har brug for, og jeg træder til, når det er nødvendigt. Nemmere og mere effektivt kan det ikke være!

  W www.passionately.dk
  T 51 51 65 69
  M ls@passionately.dk

 • Poco Piu

  Poco Piu arbejder med udtryk og formidling lige fra tekster og bøger til interaktive udstillinger.

  Poco Piu udvikler også skolematerialer og arbejder med populærvidenskabelig formidling og videnskabsjournalistik.

  Poco Piu arbejder typisk i tæt dialog med kunden om udvikling af idé og indhold. Det er i dialogen, at tingene tager form med et solidt anker i kundens ønsker og faglighed.

  W www.pocopiu.dk
  T 21 40 28 70
  M toldbod@pocopiu.dk

Senest opdateret

28.09.2018