You are here

IVÆRKSÆTTERMILJØ

Musicon byder på et helt unikt iværksættermiljø, og bydelen tiltrækker og hjælper mange virksomheder med at komme i gang eller med at skabe vækst.

I Musicon-bydelen er der i løbet af årene vokset et helt unikt iværksættermiljø frem i gamle industribygninger og brugte skibscontainere. En stor del af virksomhederne har fået sparring og gode rammer for netværk i Vækstfabrikken, som holder til i Musiconhuset på Pulsen 5C.

Genvej til en flyvefærdig forretning

I Musiconhuset finder du et fællesskab for kreative, selvstændige og idérige mennesker. Derudover er der mulighed for vækst-iværksætterforløb, hvor du kan få sparring med eksperter om dine forretningsideer. Dermed oplever de fleste, at de skyder genvej til at udvikle en flyvefærdig forretningsmodel.

De studerende på de mange uddannelser i området har særlige tilbud, hvis de har en iværksætter i maven. Forløbet Selvstarter hjælper med at både at kvalificere de gode ideer og med at teste dem i virkeligheden. Selvstarter har givet mange dygtige studerende et kærligt puf ud i deres forretningseventyr, og flere driver i dag veletablerede virksomheder.

Komprimeret innovation

I det hele taget fylder udvikling og vækst meget i Roskildes kreative bydel. Musicon-sekretariatet - som også holder til på Pulsen 5C - arrangerer hvert år hackathons, hvor studerende på de mange uddannelser i området deltager i intensive udviklingsforløb.

Du kan læse mere om hackathons her.

Hvert hackathon fører til mange spændende input til at løse konkrete problemer. De studerende tester ofte løsningerne under Roskilde Festival, og en del af dem bliver også en fast del af både festival og bylivet på Musicon.

Der er med andre ord rig mulighed for at etablere sig på Musicon som iværksætter eller som nyopstartet virksomhed.

Vil du vide mere?

Kontakt Musicon-sekretariatet, hvis du vil høre mere om de spændende forløb og events, du har mulighed for at deltage i.

Du kan også skrive direkte til projektleder Camilla Huge-Lind for at høre mere om dine muligheder som iværksætter eller vækstvirksomhed.

Kontakt Camilla Huge-Lind på mail-adressen camillahu@roskilde.dk.

Kontakt

Musicon-sekretariatet
Pulsen 5c
4000 Roskilde
Administration Eksterne
Tlf 46 31 68 68
Hjemmeside http://musicon.dk

Senest opdateret

03.12.2019