You are here

INDFALDET (kvarteret)

  • Indfaldet

    Fotograf: Vandkunsten

Et helt nyt kvarter ser dagens lys frem mod 2021. Indfaldet i Musicons østlige del bliver der for tiden bygget et grønt boligområde med blandede boliger og mange fællesskaber.

Det gamle Hal 1-område på Musicon omdannes til et levende bymiljø med intime samlingspunkter, gårdrum og haver. Musicons nye kvarter hedder Indfaldet og ligger centralt på Musicon, tæt ved museet Ragnarock, det centrale bydelstorv Søjlepladsen og den rekreative Rabalderparken.

Visionen er at skabe plads til både boligliv og inno­vative virksomheder i et kvarter med arkitektonisk mangfoldighed. Derfor opføres alle bebyggelserne som unikke enheder med egen identitet.

I kvarteret opfører KSE Ejendomme ca. 55 ejerboliger. Svanen Gruppen bygger 111 lejligheder til udlejning, EcoVillage etablerer et bofællesskab med ca. 42 ejer- og andelsboliger, og Udviklingsselskabet Indfaldet ApS opfører 50 ejerboliger på ca. 9.300 etagemeter. Derudover bliver der bygget et nyt erhvervshus til både små og store virksomheder samt et parkeringshus.

Se kortet over de nye ejendomme i Indfaldet ved at klikke her (åbner som pdf).

Plads til at være sammen

Det nye kvarter skal skabe en kontrast til de store pladser og bygninger omkring Ragnarock ved at udvikle et grønt boligområde med bymæssig tæthed og menneskelig skala. Der etableres derfor intime, varierede samlingsrum, og tage, altaner, gårdrum og haver skal danne ramme om hverdagsliv og blandede fællesskaber.

Senest opdateret

19.11.2019