You are here

Hackathon – komprimeret innovation

  • Hackathon_udviklere

    Fotograf: Sarah Riisager

Musicon-bydelen byder på optimale rammer for at udvikle og teste nye løsninger inden for mange områder. Især innovation via hackathon-metoden har vist sig at passe godt ind i Musicons alsidige miljø.

I 2017 fandt en række innovative teams af udviklere på nye bud på håndtering af affald. Og i 2018 blev der tænkt kreativt for at gøre fremtidens koncertoplevelser endnu bedre.

Ved at samle udviklere med forskellige baggrunde i et komprimeret forløb, dukker der nye løsninger op. Særligt, hvis der både er et hold af mentorer til at drive processen fremad og mulighed for at teste løsninger af undervejs.

Her har Musicon vist sig at have målgrupper og fysiske rammer, der kan give udviklerne hurtige svar på, om ideerne holder, når tesorien prøves af i virkeligheden.

Der har været afholdt hackathons i forbindelse med den årlige kulturfestival, Rabalder, og med et stigende antal beboere, erhvervsdrivende, iværksætter og studerende på Musicon er bydelen oplagt som udviklings- og testområde hele året rundt.

Senest opdateret

30.10.2018