You are here

GRUNDE I UDBUD

Der er ingen ledige byggegrunde til salg på Musicon for tiden. Først når de planlagte byggerier er ved at være realiseret, bliver resten af bydelen planlagt. Men vi hører gerne fra dig inden.

Et helt nyt kvarter kaldet Indfaldet vil de kommende år skyde op på arealet øst for Rabalderstræde, mellem Rampelyset og regnvandsrenden i Rabalderparken. Også i Den Røde Tråd mod syd er der gang i byggerierne.

De nye kvarterer vil bidrage til Musicons blandede og levende bymiljø ved at tilføre boliger til forskellige behov samt mere detailhandel og kontorerhverv.

Dermed bliver bydelens tætte og urbane karakter forstærket, og Musicon bliver i endnu højere grad en afvekslende og levende bydel.

Sådan kommer du videre med din idé

Følg med på Roskilde Kommunes hjemmeside for at se aktuelle grunde i udbud..

Ønsker du at høre mere om muligheden for at etablere erhverv eller at bygge på Musicon? Så er du velkommen til at kontakte Musicon-sekretariatet, som er Roskilde Kommunes kontor i bydelen.

Vi tager gerne en dialog med dig om din idé. Desuden kan vi hjælpe med at skabe kontakt til udlejerne af kontor- og butikslokaler. 

Senest opdateret

18.02.2020