You are here

GRAFISK DESIGN

 • aktører produktdesign

  Fotograf: Musicon-sekretariatet

Der er forskellige grafiske virksomheder med hver sit speciale.

Klik på de enkelte virksomheder og læs mere.

Aktører

 • ANNABIR

  Speciale i online kommunikation. Sikrer at den visuelle identitet er et billede af virksomheden og de mennesker der skaber den og at identiteten er i harmoni på tværs af alle medier (hjemmeside, visitkort, plakater, mm.) så kommunikationen hænger sammen og mediet udnyttes.

  W www.annabir.dk
  T 4156 1835
  M ab@annabir.dk
   

 • Art-Focus

  Art-Focus er et vindue ind til en verden, hvor kunst og design bliver forenet. Bag Art-Focus grafisk design og tryk ligger der stor faglig kompetence og mange års erfaring i branchen. Velkommen til en verden hvor æstetik er et nøgleord og linierne går i den rigtige retning og hvor kunderne er i fokus. Art-Focus er både en grafisk virksomhed, men samtidig også et galleri for Mette Hjorth Michelsen’s kunst. Derfor kan der tilbydes et alternativ indenfor grafisk design og tryk der passer til dine opgaver.

  W www.art-focus.dk
  T 2533 4505
  M mette@art-focus.dk
   

   

 • Duedal & Ko

  Elsker at analysere og udvikle idébaseret kommunikation der optimerer loyalitet og giver mersalg. Designer og gennemfører løsninger der er i tråd med overordnet brandstrategi.

  W www.duedalogko.dk
  T 2211 2042
  M kirsten@duedalogko.dk
   

 • Grafisk Afdeling

  Er et grafisk design bureau, som udfører forskellige opgaver indenfor grafisk design, illustrationsarbejde, fotoarbejde og lettere videoproduktion. 
  Grafisk Afdeling tror på fællesskabet og på at forskellighed gør godt. Her balanceres kreativitet og punktlighed i en fin balance. 

  W www.grafiskafdeling.dk
  T 2627 2507 / 3033 2603
  M hej@grafiskafdeling.dk

   

 • Modpol

  Grafisk design og konceptudvikling.
  Din modpol i det spændingsfelt, hvor nye idéer opstår.

  W www.modpol.dk
  T 4632 2811
  M modpol@me.com
   

   

Senest opdateret

28.09.2018