You are here

EVENTS

Musicons virksomheder og kulturinstitutioner repræsenterer forskellige former for eventproduktion.

Læs mere herunder.

Aktører

 • Orange Makerspace

  ORANGE MAKERS er en medlemsdrevet forening, som samler gør-det-selv-folk, opfindere og nørder i alle aldre og på alle niveauer. Værkstederne er åbne for enhver, der har lyst til at arbejde og erfaringsdele med andre inden for alverdens håndværk og teknikker. I vores 5.000 km2 store legeplads, kan du udfolde dig tværfagligt med mange slags materialer og finde inspiration til dine projekter igennem sparring med andre.

  W www.orangemakerspace.com

 • Roskildegruppen

  Roskilde Festival-gruppen skaber unikke kulturprojekter fra den tidligste idé til den praktiske udførelse. Vores omdrejningspunkt er den årlige afvikling af Roskilde Festival for over 130.000 deltagere, og året rundt skaber vi deltagelse i et samspil mellem mennesker, kunst, leg og fællesskab. Vores ambition er at skabe åbne, legende og socialt engagerede mennesker – uanset om vi hjælper vores kunder og omverden med rådgivning, projektledelse, produktion eller med udlejning af grej og materiel. Vores projekter er baseret på frivilliges engagement, og overskuddet fra alle vores projekter doneres til velgørende og kulturelle formål til fordel for børn og unge.

  W www.roskildefestivalgruppen.dk
  T 4636 6613
  M info@roskilde-festival.dk

 • Roskilde Bumperball

  Roskilde Bumperball tilbyder sjove aktiviteter og fælles oplevelser i den skønne Roskilde Ring.
  Med uddannede instruktører hjælper de med at skabe sjove aktiviteter i forbindelse med fødselsdag, polterabend, firmaarrangement, blå mandag eller anden anledning, hvor i gerne vil have det sjovt sammen og opleve hinanden i anderledes rammer.

  W www.roskildebumperball.dk/
  T 5389 0585
  M info@roskildebumperball.dk

Senest opdateret

28.09.2018