You are here

CONTAINERSTRIBEN

  • Containerstriben

    Fotograf: BAES FOTO

En række ombyggede containere udgør et helt unikt erhvervsområde centralt i Musicon-bydelen. Her er opstået et mangfoldigt miljø, hvor mange typer erhvervsdrivende gør hinanden endnu bedre.

Containerstriben ligger i hjertet af Musicon med adgang direkte fra hovedgaden Rabalderstræde. Områdets ene langside vender mod Ragnarocks røde løber, og er et af de områder på Musicon med allerstørst gennemstrømning.

I ’Striben’ er der opført uformelt, flytbart og foranderligt byggeri af containere, hvor mindre virksomheder har etableret værksteder, rådgivningsvirksomheder, café, bryggeri, detailhandel og meget andet.

Sammenholdet i Containerstriben er noget helt særligt. På trods af de meget forskellige virksomheder, er der en intim stemning, som også smitter af på de mange besøgende.

Ledig plads i Containerstriben

Der er for tiden ét ledigt byggefelt i Containerstriben. Musicon-sekretariatet udbyder byggefeltet til leje i løbet af 2019.

Ønsker du at komme i betragtning, kan du sende en e-mail til Musicon-sekretariatet for at blive skrevet op på interesselisten. Beskriv din idé, vareudvalg, målgruppe, hvordan du vil opbygge dine containere, åbningstider og andre relevante detaljer.

Du kan også høre mere om dine muligheder ved at kontakte udviklingskonsulent Henrik Lundemann på 4631 6869 / henrikl@roskilde.dk.

Dit projekt indgå på lige fod med øvrige ideer, og du vil sandsynligvis få besked i løbet af andet kvartal 2019.

Senest opdateret

05.02.2019