You are here

BYGGERIER PÅ MUSICON

Musicon er i hastig udvikling. Forskellige bygherrer opfører for tiden en række byggerier, der bidrager til bydelens mangfoldighed. Bliv klogere på de mange projekter her.

De mange nye byggerier vil betyde et stort skridt i retning mod de 1.000 boliger og 1.000 arbejdspladser, som er visionen for den færdige bydel.

Størstedelen af byggerierne bliver til beboelse. Men der opføres også et stort erhvervshus, som skal rumme det meste af det eksisterende kontorerhverv på Musicon. Her bliver der plads til både iværksættere, vækstvirksomheder og store etablerede firmaer.

I menuen på siden her kan du navigere rundt mellem de forskellige projekter.

Klik her, hvis du ønsker at høre om dine muligheder for et etablere erhverv på Musicon.

Vil du bo i en af de nye boliger?

Alle boliger på Musicon opføres af private bygherrer. De står selv for at udleje eller sælge de nye boliger. Opskrivning og udlejning af lejeboliger sker oftest via en administrator, mens det typisk er en ejendomsmægler, der står for salget af de nye ejerboliger.

Hvis du vil vide mere om muligheden for at bo i en af de mange nye boliger, kan du klikke ind under de enkelte projekter for at finde kontaktoplysninger.

En del af projekterne åbner dog først for udlejning eller salg, når byggerierne er tættere på at være færdige. Så følg med løbende på de enkelte bygherrers hjemmesider.

 

Senest opdateret

19.10.2020