You are here

BIFALDET

I Bifaldet, Musicons nye boligkvarter, opføres 62 ejerlejligheder i nytænkende og kreativ arkitektur

Bifaldet er moderne, urbane boliger i 4-6 etager, hvor nye, spændende materialer danner en flot og anderledes signatur. Lejlighederne varierer i størrelse og pris, og passer til både børnefamilier, seniorer, studerende og singler.

Boligerne er designet til en ny generation af beboere, for hvem uderummet spiller en vigtig rolle. Uderumme ved Bifaldet er kendetegnet ved grønne, beplantede hyggeøer, hvor man kan møde hinanden - og her lægger arkitektur og landskabsdesign op til, at hjemmelivet siver ud og blander sig med et fælles udeliv.

Et andet af Bifaldets arkitektoniske kendetegn er facadernes kreative brug af teglbaguette, som danner en flot facadestruktur med karakteristiske variationer, og regnbede og -render, som udover at være en funktionel del af regnvandssystemet, også er et dekorativt element som skaber variation. Derudover spiller beton en vigtig rolle, da arkitekterne har valgt at fortolke materialet og skabe en rød tråd til området historie og tidligere anvendelse.

Se mere om boligerne på bifaldet.dk.

Er du interesseret i at købe en bolig i Bifaldet, skal du kontakte Bifaldets salgskontor på mail: info@bifaldet.dk eller telefon: 7174 7720.

FAKTA

  • Opføres af KSE-Ejendomme.

  • Tegnet af Kullegaard, Svendborg Architects og Schønherr Landskabsarkitekter.

  • Forventet indflytning i august 2018.

  • Lejlighederne er hhv. 78, 89, 135 og 153 m2.

  • Bifaldet forventes fuldt færdigbygget i 2019.

Senest opdateret

03.04.2018