You are here

BEBOERFORENINGER

 • Beboerforeninger

  Fotograf: Kim Wendt

Der er to ungdomsboligbyggerier på Musicon, men flere familieboliger på vej.

Læs mere herunder

Aktører

 • Beboerforeningen NODEN

  Noden er 92 ungdomsboliger på Musicon. Boligerne er tegnet af arkitekterne Mangor & Nagel og de første beboere flyttede ind i december 2010. Læs mere om kollegiet og se om der er ledige lejemål på findbolig.nu Hvis du har spørgsmål eller ønsker fremvisning af en eventuelt ledig ungdomsbolig, skal du kontakte Bremergruppen eller viceværten.

  T 2096 6611
  M anja@bremergruppen.dk

   

 • Musicon Kollegiet

  Musicon Kollegiet har, som noget helt særlig, kæmpe fælles tagterrasser, som frit kan benyttes af alle beboerne i ejendommen. Herfra er der en skøn udsigt og her kan mange dejlige timer nydes i hyggeligt samvær med naboerne. I ejendommen findes et stort fælleslokale som kan lejes af beboerne til større arrangementer og sammenkomster. Endvidere fælles vaskeri som kan benyttes mod betaling samt et depotrum/skur til hver lejlighed. Porttelefon ved hovedindgangen, cykelstativer ved ejendommen samt p-muligheder.     

  Fra Musicon Kollegiet er der ca. 1,1 km til centrum af Roskilde og S-stationen. I umiddelbar nærhed ligger også Teknisk skole, Handelsskolen og Slagteriskolen. Der er ca. 4 km. til RUC.

  W www.taurus.dk
  T 8612 2020
  M mth@taurus.dk   

Senest opdateret

28.09.2018