You are here

ANALYSE & RÅDGIVNING

 • vækstfabrikken

  Fotograf: Musicon-sekretariatet

Rådgivningen på Musicon spænder vidt og bredt. Aktørerne i bydelen beskæftiger sig med alt lige fra ungdomstilbud om støtte, til vejledning om grundvand, digital markedsføring og iværksætteri.

Læs mere herunder

Aktører

 • ARK Roskilde

  Akademiet for Recovery og Kompetenceudvikling er et udviklingsprojekt under Center for Socialpsykiatri Roskilde, der tilbyder en række kurser med fokus på at opruste og give deltagerne konkrete redskaber til brug i såvel privat- som arbejdsliv. På kurserne deltager kursisterne i læringsfællesskaber, hvor læring og opkvalificering foregår gennem fælles refleksion og videns - og erfaringsdeling.

  W www.ark-roskilde.dk
  M ark@roskilde.dk

 • Autens

  Konsulenthuset Autens skaber skole til det 21. århundrede i samspil med lærere, elever, ledelser og kommuner. Autens sætter spot på nye lærings- og skoleformer, inspirerer, skaber udviklingsprocesser og sætter handling bag ordene. De designer læringsrum til en ny tid - og rådgiver om både pædagogik og brugerinvolvering, når der bygges skoler og uddannelsesinstitutioner.

  W www.autens.dk
  T 2070 5230
  M hej@autens.dk

 • Be Free Roskilde

  Be Free er et værested med streetart for unge.

  www.facebook.com/befreeroskilde/

 • Headspace

  Headspace er et sted, hvor du kan tale med nogen om alle problemer og spørgsmål. Ingen problemer er for store eller for små. Du kan ringe, maile eller lægge vejen forbi dit nærmeste center og få en samtale. Alle børn og unge er velkomne i Headspace. Der er hverken ventetid, skemaer der skal udfyldes eller formularer du skal skrive under på. Vi er her for dig, hvis du har brug for støtte eller bare nogen at tale med.

  W www.headspace.dk
  T 53 73 30 02
  M info@headspace.dk

 • Indoor Company

  Victor Dahlenholt driver virksomheden Indoor Company. Victor beskæftiger sig med mange former for salg lige fra ejendomsmægler virksomhed til telefon kanvas. I 2007 startede han Indoor Company for at dele ud af mine mange erfaringer inden for salg. En kompetenceområderne er optimering af salg i detailvirksomheder. Victor brænder for at sende en god energi og begejstring videre til dem jeg arbejder med.

  T 60 70 38 66
  M info@indoorcompany.dk

 • Lekon ApS

  Lekon Rådgivning ApS er et konsulentfirma, der leverer kompetent og helhedsorienteret rådgivning og systemudarbejdelse på ledelsessystemer indenfor bl.a. kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, energi og CSR området. Vores løsninger og rådgivning tager udgangspunkt i kundens individuelle behov og vores fokus er, at kunne yde Danmarks bedste rådgivning med fokus på værdiskabelse i en uformel tone.

  W http://lekon.dk/
  T 29 24 17 66 / 29 21 23 66
  M jm@lekon.dk / jkk@lekon.dk

 • Livsessens

  Livsessens hjælper jobsøgende, virksomheder og forældre med at skabe en stressfri adfærd i arbejds- og familielivet samt fokus på trivsel, glæde og muligheder.

  W www.livsessens.nu
  T 60 84 45 04
  M kontakt@livsessens.nu

 • Naboskaber

  Naboskab binder beboere og borgere sammen i små og store samfund. Hos naboskaber.dk styrkes naboskaber i boligområder, bydele og byer, i landsbyer og landområder. Hos Naboskaber tilbydes analyser, evalueringer og ledelse af processer og strategiudvikling i forbindelse med lokale udviklingsprojekter i by og land.

  W www.naboskaber.dk
  50 73 71 91
  M aner@naboskaber.dk

 • Oldrup Rådgivning

  Oldrup Rådgivning tilbyder rådgivning og samarbejde indenfor områderne:

  - Ejendomsudvikling
  - Bygherrerådgivning
  - Byggeteknisk rådgivning
  - Teknisk due diligence
  - Arkitektarbejde
  - Rådgivning til private

  Simon Oldrup arbejder med både privat og erhverv.

  W www.oldrupradgivning.dk/
  T 46 32 54 36
  M info@oldrupradgivning.dk

 • Pulsen

  Pulsen job og uddannelse er et beskæftigelsestilbud til modtagere af kontanthjælp eller uddannelseshjælp, som ikke er job- eller uddannelsesparate. Det er det rette tilbud til borgere, som har brug for særlig støtte for at opnå tilknytning til arbejdsmarkedet, og som ofte skal overvinde store barrierer for at komme videre efter mange år med sociale, psykiske og fysiske begrænsninger eller misbrugsproblemer. Målgruppen skal have et arbejdsmarkedsperspektiv, uanset hvor lille det kan synes.

  Kontaktperson erRasmus Nygaard Berg

  W www.roskilde.dk
  T 30 84 19 05
  M rasmusnb@roskilde.dk

 • Renoveringskonsulenterne ApS

  Renoveringskonsulenterne ApS er en seriøs og fleksibel rådgivnings- og konsulentvirksomhed inden for renovering, nybyg og byggesagsbehandling.

  Renoveringskonsulenterne sikrer et sundt projektforløb og den bedst mulige løsning, ved et stort personligt ejerskab af opgaven. Vi har ingen bureaukratisering af beslutninger i forløbet – kun rådgivning og konsultation der sætter din opgave i fokus. Vi finder sammen den bedste løsning for dig, inden for de økonomiske og tidsmæssige rammer der er til rådighed. Renoveringskonsulenterne ApS besidder et solidt og stort netværk, således at dine projekter får en hurtig opstart.

  W www.renoveringskonsulenterne.dk 
  T 51 90 36 55
  M mail@renokonsult.dk

 • Unge Guiden

  I UngeGuiden samles medarbejdere fra Jobcentret, Ydelsescenter og vejledere fra UU - Ungdommens Uddannelsesvejledning Roskilde og Lejre. Her guides unge mellem 18 og 29 år videre til uddannelse eller job. De unge kan også få råd og vejledning i forhold til økonomi og mulighederne for at søge kontanthjælp og uddannelseshjælp. Adressen er Bakkesvinget 67 C, 4000 Roskilde.

  Åbningstider: Mandag, tirsdag og onsdag kl. 10 – 15. Torsdag kl. 10 – 16 og fredag kl. 10 – 13.

  W http://roskilde.dk/borger/arbejde-og-ledighed/ungeguiden
  T 46 31 30 00
  M ungeguiden@roskilde.dk

 • Vækstfabrikkerne

  Vækstfabrikken Roskilde er et udviklingsmiljø for iværksættere og virksomheder med en kommercielt bæredygtig idé eller produkt. Vi tilbyder kontorpladser, netværk, uddannelse og professionel sparring. Med en plads på Vækstfabrikken Roskilde bliver du samtidig en del af Musicon – Roskildes nye kreative bydel. Her får du adgang til Musicons netværk på ca. 70 kreative aktører, workshoplokaler og det er det muligt at tilmelde sig frokostordningen på Ragnarock - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Derudover kan du deltage i sociale aktiviteter såsom den månedlig fredagsbar, Rabalderfestivalen, julefrokost og meget andet.

  W www.vaekstfabrikkerne.dk/roskilde
  T 46 31 68 67
  M info@vaekstfabrikkerne.dk

Senest opdateret

28.09.2018