Forside / Lej et kontor / Ledige lokaler

Ledige lokaler

Kontorlokaler eller skrivebordspladser? Eget kontor eller kontorfællesskab? Containerkontor eller mere traditionelt?  

Vi har lokaler til udlejning, både skrivebordspladser og kontorlokaler. Det er også muligt at leje jord og opstille sit eget mobile kontor (container, pavillon eller lign.).

Endelig er det en mulighed at købe en grund af Roskilde Kommune og bygge sit eget Musicon-kontor!

Mulighederne er mange for at flytte sin virksomhed til Musicon. 

 

LAB2 - To ledige pladser 

Klik og se i stortVi har pt. to ledige kontorpladser, som er placeret i et 26 m² stort lokale, som deles med journalist/fotograf og grafisk designer. Ligger i LAB2. Klik på billedet for at se det i stort.

I LAB2 bor Annabir Grafisk Design, Poco Piu, Renoveringskonsulenterne, Fotograf Morten Bak og dansekompagniet Aaben Dans.

Pris: 8.058 kr./person/kvartal el. 32.232 kr/år/person. Der gives rabat, når flere personer deles om en plads. Der opkræves depositum på tre måneders leje.

Prisen inkluderer: Frokost i Musicon-huset på hverdage for 1 stk. kontorpersonale og enkelte gæster, alarm, forsyning (el, vand, fjernvarme), ugentlig rengøring, adgang til fælles mødelokaler i Musicon-huset, vicevært, og forsikring af bygningen.

Prisen er eksklusiv:
Forsikring af eget indbo. Kaffe/the/frugt mv., telefon, internet-abonnement, kopi og print.

 

Musicon-huset - første sal - alt udlejet

Klik og se i stort
Rummenes størrelser varierer, men fx er lokale 1: 9 m2, lokale 4: 15 m2 og lokale 6: 22 m2.
Pt. er alle kontorlokaler udlejet.

I Musicon-huset bor Musicon-sekretariatet, Danmarks Rockmuseum samt følgende ni virksomheder: Tekstforfatter Anja Dhyrbye Grieger, kommunikationsbureauerne Duedal & Ko, Ove & Vendelbo samt eWeb, DrawMarina, produktionsselskabet We Love Video, designfirmaet Smokers Choice & grafikbureauerne Art-focus og Modpol.  

Pris:
1-mandskontor: 8.670 kr./pers./kvartal el. 34.680 kr/år/person. 
2-mandskontor: 15.000 kr./2 pers./kvartal el. 60.000 kr/år/person.
3-mandskontor: 22.000 kr./3 pers./kvartal el. 88.000 kr/år/person.
Der opkræves depositum på tre måneders leje.

Prisen inkluderer: Frokost i Musicon-huset på hverdage for 1 stk. kontorpersonale og enkelte gæster, kaffe/the/frugt, adgang til farvekopi, alarm, forsyning (el, vand, fjernvarme), ugentlig rengøring, adgang til fælles mødelokaler, vicevært og forsikring af bygningen.

 

Vækstfabrikken Roskilde - flere ledige kontorpladser

Vi kan også tilbyde pladser i Vækstfabrikken Roskilde, som er et særligt udviklingsmiljø for iværksættere og virksomheder med en kommercielt bæredygtig idé eller produkt. Vækstfabrikken Roskilde har lokaler i "Kantinen".
vækstfabrikkerne
Følgende virksomheder er bl.a. tilknyttet vækstfabrikken: 
Autens, Innocation, ZubarDubar, Indoor Company, Keynote Pictures, Gaudiforce og Marlene Kyed.

Virksomhederne  arbejder med blandt andet journalistisk, grafisk design, foto, reklame, events, coaching,  forskning, innovative læringsmiljøer mm.

Vækstfabrikken

Indholdet i Vækstforløbet er kort fortalt:

  • Sparring med en vækstkonsulent fra Væksthus Sjælland
  • Kompetenceudvikling gennem Vækst-fabrikkernes vidensmoduler om strategi og ledelse, økonomistyring, personlig kommunikation, innovation, salg og internationalisering ect.
  • At få tilknyttet en mentor i anden halvdel af vækstforløbet. Mentoren vælges i samarbejde med virksomheden og efter branchekendskab, erfaring som iværksætter eller personlig kemi. Mentorordningen er udviklet i samarbejde med Connect Danmark.
  • Mulighed for at indgå i faglige netværk på tværs af Vækstfabrikkerne inden for de samme områder, som indgår i kompetenceudviklingen.
  • Arrangementer og gå-hjem-møder på de forskellige Vækstfabrikker.

Priser for kontorpladser inkl. vækstforløb: 

Et skrivebord i åbent rum: 2.500 kr. pr. md.
Et skrivebord i eget kontor: 2.800 kr. pr. md.
En flyverplads: 1.250 kr. pr. md.
Ved 2 pladser i åbent rum: 4.000 kr. pr. md.
Ved 3 pladser i åbent rum: 5.000 kr. pr. md.
Ved 2 pladser i eget kontor: 5.000 kr. pr. md.
Ved 3 pladser i eget kontor: 7.000 kr. pr. md.

 

Mobile bygninger i ContainerStriben

ContainerStribenDe første byggetilladelser er givet, og indtil nu er fem pladser reserverede til bl.a. en café, et cykelværksted og en guldsmed. Containercaféen åbner omkring april måned 2014.

Konceptet for Containerstriben er, at virksomheder lejer jord til opsætning af egen/egne skibscontainer, som lejeren selv anskaffer fx. gennem køb eller leje hos tredje part. 

Læs om mulighederne for at etablere dig i Containerstriben. 

En anden mulighed er at opstille en pavillon eller lign. i området mellem Hal 12 og Hal 11. Her er der gode muligheder for en billig løsning. Kontakt Musicon-sekretariatet for flere oplysninger. 
 

Salg af jord

Al ubebygget jord på Musicon er i princippet til salg, så der er masser af muligheder for at udvikle drømme-projektet. Kvarteret "Bifaldet" i den nordlige del af Musicon skal have en åben, tilgængelig karakter, og er egnet til kontorer, boliger og kultur i relativt små bygninger. Omkring ROCK-magneten og bydelens centrale hal-kompleks er der muligheder for større byggerier, og langs Rabalderstræde ønskes tæt byggeri med en udadvendt karakter.

Den udbudte grundpris er pt. 2.500 kr. pr. etagemeter byggeret inkl. parkering i fælles anlæg. Kontakt Musicon-sekretariatet, hvis du vil høre mere om mulighederne og læs mere her om at bygge på Musicon.

 

> Se oversigt over virksomheder på Musicon
> Læs mere om Vækstfabrikken
> Kontakt Musicon-sekretariatet om de ledige lokaler

LinkBanner_Kalender
Linkbanner_Nyhedsbrev
LinkBanner_Facebook
Hvem er på Musicon 
Projekter på vej 
Om dette websted
Sidst ændret: 23-04-2014