You are here

SPORT & FRITID

 • Sport og fritid

  Fotograf: Kim Wendt

På Musicon er der mulighed for at danse, køre på BMX, skate, battle i Call of Duty eller at hænge ud med Klub Ung i en ombygget campingvogn. Mulighederne er mange - begrænsningerne få.

Læs mere herunder

Aktører

 • eSport

  Roskilde eSport planlægger og arrangerer forskellige events inden for e-sport - dvs. computerspil. Roskilde eSport har i 2017 indviet deres nye lokaler på Musicon og ligger centralt i bydelen - på Rabalderstræde mellem Hal 12 og Roskilde Tekniske Skole. 

  eSport er blevet yderst populær og tiltrækker mange unge mennesker fra Roskilde og omegn.

  Læs mere her eller kontakt eSport på play@the-eXperience.dk

 • Hal 12 Skate og Event

  Hal 12 bliver styret 100% af frivillige folk, der har brug for et sted at skate og lave events. Hallen er for alle; BMX, Inliners, løbehjul og skateboard. Der er derudover både fredagsbar, temafester og koncerter med upcomingbands. Hal 12 insviede deres nye klublokaler, en tilbygning på hallen. Følg med via Hal 12's facebook-side.

  Aldersbegrænsning
  Forældre må selv vurdere, om deres børn er gamle nok til at komme i hallen, og forældrene er velkomne til at blive, mens børnene skater, kører på rulleskøjter, løbehjul osv. Til musikarrangenter, temafester mv. er aldergrænsen typisk 18 år.

  W www.hal12.dk og facebook 
  M hal12.skatehal@gmail.com

  Den daglige leder af Hal 12 er Bo Ejstrup. Al kontakt til foreningen sker via mailadressen hal12.skatehal@gmail.com

 • Klub Ung

  Klub Ung har åbent hver torsdag fra kl. 16.00-21.00. Midtbyen er et tilbud til dig i alderen 13-17 år. Vi holder til i Hal 1!!
  Vi ønsker at skabe et anderledes og ungeinddragende tilbud af aktiviteter, events, workshops m.m. for Roskildes unge. Midtbyen udspringer sig fra de 7 KLUB UNG-tilbud i Roskilde - Klub Kildegården, Hydehøj, Sankt Georgs Gården, Søndergården, Østervang, Tingstedet samt Hedeboparken.

  Læs mere på facebook

 • Hal 11 BMX

  BMX er en intens og krævende sport, hvor der er god plads til individualisten, som ønsker et meget højt konkurrenceniveau, og til de mere socialt interesserede kørere. Man kan begynde at køre BMX, så snart man kan køre på cykel uden støttehjul, og der er ikke nogen øvre aldersgrænse. BMX er en intens sprint-sport, hvor det kort fortalt går ud på at komme først gennem en kort bane, der indeholder spring forhindringer. Det kræver stort mod, styrke, taktisk overblik samt køreteknisk kunnen at forcere banens forhindringer hurtigt. Farten på de hurtigste kørere kan nå op på 40-50 km i timen.

  Send en mail til bmxhal11@gmail.com for priser m.m.

  Læs mere her

 • Aaben Dans

  'Kroppen er den ting vi alle sammen har til fælles. Den er vores hjem så længe vi er i live på denne planet. Med den krop fortæller jeg historien om at være menneske.'
  - Thomas Eisenhardt, kunstnerisk leder

  AABEN DANS producerer to nye forestillinger om året, en for børn og en for voksne. Forestillingerne turnerer nationalt og internationalt. Aaben Dans arbejder lokalt med børn, unge og gamle samt internationalt i udviklingen af den professionelle dans blandt andet ved at arrangere den internationale festival for dans for børn og unge SWOP.

  Læs mere her hvor du også finder aktivitetskalenderen
   

 • Klatreskoven

  Klatreskoven er stedet hvor du kan udfordre dig selv, din familie eller kollegaer. Der er forskellige baner i forskellige højder!

  Hvis du vil opleve Musicon fra trætoppene og have en aktiv, udfordrende og sjov dag, så er Klatreskoven uden tvivl noget for dig.

  Du kan læse mere eller booke tid på www.klatreskoven.dk

 • KnuckleGrease Garage

  KnuckleGrease Garage er et værkstedsfællesskab eller som nogle ville sige - en voksen SFO. Der arbejdes med renovering og ombygning af vintage og classic motorcykler. Est. Maj 2015.

  Åbent værksted torsdage kl. 17 til 22. Kaffen er varm og øllet koldt.

  www.facebook.com/KnuckleGrease-Garage-1660579740843845/

 • Be Free - værestedet med streetart og performance

  Be Free vil gerne være et helle, hvor du som ung bare kan være, - eller være kreativ.

  Be Free holder workshops i:

  • Breakdance
  • Skrive musik/rap tekster
  • Lave skitser/graffiti
  • Selvforsvar
  • Teater
  • Tryllekunstner

  Herudover holder vi koncerter, spiller basketball, holder grillaftner, fællesspisning mm.

  Alle vores workshops og aktiviteter er gratis.

  Besøg vores værested og lille café:

  • Udsalgsvarer i Street Wear
  • Gratis kaffe, the, varm kakao
  • Mulighed for køb af snack

  Åbent man. og ons. kl. 14 – 17

  Basgangen 5c, - lige overfor Hal 12.

  Kontakt: 50392525 eller via FB

  Workshop: se Facebookside : www.facebook.com/befree-roskilde

  Be Free er en social forening, drevet af 10 frivillige medarbejdere og en deltidsansat leder.

Senest opdateret

01.05.2017