You are here

RABALDER 17

  • Rabalder'17

    Rabalder'17 løber af stablen lørdag den 26. august, med et helt fantastisk musikprogram og et væld af sjove, gratis aktiviteter for hele familien. Vi glæder os til at se jer!

Rabalder Festival 2016, var en stor succes. Du kan få et tilbageblik i ovenstående video.

Til kulturfestivalen Rabalder, forvandles Roskildes kreative bydel endnu engang,til en kulturel totaloplevelse, med gratis aktiviteter og sjove oplevelser for hele familien.

Lørdag d. 26. august, forvandles Musicon-bydelen til en stor kulturfestival for hele familien, når RABALDER løber af stablen for 7. år i træk. Kulturfestivalen byder på et hav af gratis underholdning og aktiviteter indenfor musik, dans, kunst, iværksætteri, mad, gadeidræt og meget mere.

Alle afkroge af Musicon vil være spækket med oplevelser og aktiviteter for både store og små, når bydelens mange aktører byder offentligheden velkommen. Tradition tro vil Musicons gågade – Rabalderstræde, være centrum for festlighederne og dagen vil byde på alt fra musik og underholdning på de forskellige scener, kunstværksteder hos Kunstsmedjen, danseworkshops hos Aaben Dans, streetart og gadeidræt ved Hal 12 og Bee Free, klatring i trætoppene hos Klatreskoven, Bumper Ball-turneringer og meget andet. Sidste år lagde ca. 6500 mennesker vejen forbi bydelen, og med mange nye initiativer og hele fem musikscener i år, er Rabalder'17-programmet et festfyrværkeri af fede oplevelser.

Følg også med på vores Facebook-side

Programmet for 2017 offentliggøres snart, men indtil da kan du Se programmet for 2016 som PDF-fil her!

 


Foto: Fotocon

Program

  • MUSIK

  • DANS

  • MAD

  • KUNST OG ÅBNE VÆRKSTEDER

  • GADEIDRÆT

  • IVÆRKSÆTTERI

Senest opdateret

22.06.2017