You are here

Nye virksomheder flytter ind i Containerstriben

Af laerkemlpalm
Mange nye virksomheder flytter til Musicon og Containerstriben er yderst populær

Erhvervslivet blomstrer

Mange nye virksomheder flytter til Musicon-bydelen og efterspørgslen på kontorpladser og byggefelter er stor. Containerstriben der er anlagt med henblik på, at man kan leje en grund og bygge sit eget containerkontor, værkstedsbutik e.l., eller at man som investor opstiller ombyggede containere med henblik på udlejning, er ingen undtagelse. 'Striben' er yderst eftertragtet og der er indgået aftale om alle byggefelter.

Containerstriben ligger i hjertet af Musicon

Med direkte adgang fra Rabalderstræde, bliver det ikke mere centralt. Derudover vender områdets ene langside ud mod Ragnarock – Museet for pop, rock og ungdomskultur, hvor der er flot udsigt til den prisvindende guldbygning og den røde løber. I ’striben’ bliver der opført uformelt, flytbart og foranderligt byggeri af containere, hvor mindre virksomheder kan etablere fx værkstedsbutikker, kontorerhverv, galleri, atelier, café eller lignende. Den midlertidige bebyggelse af små enheder, efterladte belægninger og pionerbeplantning danner en spraglet, autonom og vildtvoksende kontrast til de øvrige bebyggelser på Musicon, og er et af de områder på Musicon med allerstørst gennemstrømning.

Flere containerbebyggelser står allerede færdige, mens nye er under opførsel

I dag har virksomhederne Tømmerfirmaet Nicolaisen, guldsmed Frank Harpelund, Café Freunde og reklamebureauet Duedal & Ko, allerede tableret sig - og nye byggerier står færdige i løbet af 2017. Vi kan snart byde virksomhederne Musicon Mikrobryggeri, Roskilde Garn, Music’s cool og Lekon ApS velkomne.

Vi ser frem til at få endnu flere kreative, dygtige og kompetente aktører til bydelen - og vi glæder os til at følge erhvervslivets udvikling på Musicon.

Læs mere om Containerstriben

Dato: 06. Maj 2017

Senest opdateret:

08. Maj 2017

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.
Når du udfylder denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik