You are here

Ny musikskole på Musicon

Af laerkemlpalm
  • Music'scool

  • Music'scool

  • Music'scool

    Fotograf: Music'scool

  • Music'scool

    Fotograf: Music'scool

Den privatejede musikskole - Music'scool, er åbnet i Containerstriben på Musicon og henvender sig til elever i alle aldre.

Bag musikskolen er trommeslager Roan Segers, der med mere end 20 års erfaring i musikbranchen, står klar til at modtage de musikglade elever sammen med de andre undervisere.

I 2010 besøgte Roan Segers Roskilde for første gang, og faldt over Musicon-bydelen ved et tilfælde. I dag har han slået dørene op til musikskolen i de nybyggede lokaler på Musicon, og har realiseret en mangeårig drøm.

Music'scool er placeret i hjertet af Musicon, tæt ved Ragnarock- Museet for pop, rock og ungdomskultur, og er ligesom de øvrige virksomheder i Containerstriben, bygget op af ombyggede containere.

På musikskolen tilbydes undervisning i trommer, guitar, bas, keyboard og sang - for øvede såvel som begyndere, og det særlige ved skolen er, at eleverne får lov til at blive fortrolige med deres instrument gennem hands-on læring. Lærerne arbejder ud fra en overbevisning om, at musikundervisning skal være sjov. Derfor kommer noder og teori heller ikke i første række.

Internationalt udsyn

Manden bag musikskolen – Roan Segers, har oprindeligt rødder i Holland og det samme har Music’scool. Musikskolen er nemlig én ud af seks musikskoler, som ligger i forskellige byer i henholdsvis Holland og Danmark.

Roan fortæller: "På Music’scool på Musicon, samarbejder vi med Music'scool i Holland. Vi har et særligt musikprojekt - blandt andet sammen med det hollandske gymnasium Dr. Mollercollege, hvorfra studerende i sidste uge besøgte Roskilde."

De hollandske studerende boede hos elever fra Roskilde Gymnasium, og lørdag gav de sammen koncert på Ragnarock – Museet for pop, rock og ungdomskultur og søndag på spillestedet Drop Inn i København.

Roan ser gerne, at eleverne fra Roskilde Gymnasium også kan besøge de musikstuderende i Holland - eksempelvis ved Dr. Mollercollege Gymnasium, så de musikglade studerende igen får mulighed for optræde sammen.

”Det unikke ved Music’scool er, at vi samarbejder med Ragnarock Museet, Roskilde Gymnasium og har internationalt udsyn. Og så passer vi rigtig godt ind i den kreative og musiske ånd, som findes her i Musicon-bydelen” slutter Roan Segers.

 

Læs mere om Music'scool på deres hjemmeside.

Læs mere om Music'scool i Paperboy

Dato: 30. Oktober 2017

Senest opdateret:

28. September 2018

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
CAPTCHA
Dette spørgsmål er for at forhindre spam.
Når du udfylder denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik